Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.tercihlerin sonuna kadar zorlanmasini ben olumlu buluyorum.Zira diger alternatifler bi tarafimizda patliyor.Alamazsak eksik kalacagiz ama yeni cuestalar almaktansa kimseyi alamamayi tercih ederim

West Ham'li arkadasim. Premier lige uygun oyuncu degil, cok yavas kaliyor, bu yuzden cok kirmizi kart goruyor dedi. Bence alsin fb, yavas oyuncudan bize zarar gelmez.
Türkiye’de kart bile görmez , ayrıca iyi oyuncu bence bizim lig için son zamanlar stoper oynadığı için 3lüde ağırlaştı en ideal mevkisi 3lünün sağ stoperi olur

Ederson ve Singo'da topa basalım

Sommer Lucumi/Kiwior ve Gilchrist ile operasyonun ikinci etabına geçelim

barış temiz 50 mye satılır. osimhene 75 vermek milletin götünü kaldırdı iyice de boeyi çıkar bizim son 5 senede satış kazancımız 50 m var mıdır merak ediyorum. çoğunu kiralık yolladık maaşını biz verdik

Ben de merak ettim baktım şimdi. Bu transfer dönemi dahil son 5 yılda toplam satış ve kiralama bedeli gelirimiz BOEY HARİÇ en az 75m civarı. Henüz Cuesta-Köhn-Nelsson hesapta yok. Bazı kiralama hatta bir iki tane satış bedellerinin içinde maaşların bir kısmı vardır mutlaka. Onları düşersek gelirimiz en az 65-70m civarıdır diye tahmin ediyorum. Bu seneki kalan satışlarla (BAY'ı saymıyorum tabi, umarım o satılmaz) umarım en az 80'i buluruz. Kerem'i düzgün fiyata satsak, yani bonuslarla falan 20m'a doğru gitseydi aslında Boey ile beraber idare ederdi 5 yıllık satış performansımız ama işte...

Bu arada biz Boey'den hala hiç bonus almadık mı, hala 30 görünüyor TM'da... Bonuslar gerçekleşince artırıyorlardı sanki oradaki rakamı geriye dönük...

Gelenler konusunda minimum 1 hafta hareket beklemiyorum. Artık o zaman da gelen oyuncunun çapı ne olur göreceğiz o kadarını.

barış temiz 50 mye satılır. osimhene 75 vermek milletin götünü kaldırdı iyice de boeyi çıkar bizim son 5 senede satış kazancımız 50 m var mıdır merak ediyorum. çoğunu kiralık yolladık maaşını biz verdik
Göt kalkiklik la alakasi ne bunun?

Milltet parayi begenmemezlik yapmiyor. Bu beceriksiz yönetim 100e de satsa ne yerini doldurur nede yararli topcu alir

O parayi da cer cöpe yatirir diye satmayin diyor taraftar. Yoksa profesyonelce yönetilsek herkes satilmasini ister 40-50 ye

Yayincilar nedeniyle futbol edebiyati ne degisti ya

Alametifarika
Operasyon(transfer yerine)
Mektup(teklif yerine)

Lucumi daha iyi bence.

Sol Stoperde de sağda da oynuyor Sanchez’in gerçek partneri atletik ve hızlı.

Gayet yerinde hamle olur maliyetler 20+ olacaksa stoperde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt