Dodan Altas
Sarı Üye
- 1 Haziran 2018
- 485
- 266
- 323
Ederson 25 milyon EUR verme şansımız yok bence çılgınlık resmen maden o kadar paran var petrovic verseydin 10 sene götürrüdü seni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğur Meleke nin maç sonu video yorumlarında görmüştüm rengimKaynak atabilirmisin hocam okuyayim severim boyle luzumsuz isleri takip etmeyi
ben yaptım kafam iyi değil bu günlerde yoksa dikkat ederdim
İlkay gerektiğinde 8 ve 6 da oynar üstelik sürekli bahsedilen saha dışında iyi olur adam alman milli takımın kaptanı sonuçta sane ye de iyi gelirİlkay'ı zorla aldırmalıyız. 10 numara eksikliği var takımda
Tabi canim ne geci? Daha koskoca 2 hafta var önumuzdeDorgu yoldayiz sakin olun biraz ya
Tarihimizin en etkili transfer dönemini yasiyoruz simdiye kadar gec filan da kalinmadi
Ortasaha rotasyonumuz çok eksik. Büyük takımlarda yedekte de kaliteli ortasaha oyuncuları oturuyor genelde.İlkay gerektiğinde 8 ve 6 da oynar üstelik sürekli bahsedilen saha dışında iyi olur adam alman milli takımın kaptanı sonuçta sane ye de iyi gelir
zorla aldırabiliyorsak kaleci aldıram yaİlkay'ı zorla aldırmalıyız. 10 numara eksikliği var takımda
Orta saha rotasyonumuz hem eksik, hem biri kotu oynasa yerine atabilecegin kimse yok. Rekabet bildigin sifir. Yani hamle sansin da yok mac icinde.
Onu zaten almaya çalışıyorlar gidip transfer görüşmelerini taraftar yapamaz herhalde. Ortasaha transferi hiç gündemlerinde yok, taraftarın yapabileceği tek şey yanlış fikirden döndürmekzorla aldırabiliyorsak kaleci aldıram ya
Kesinlikle katılıyorum defansif özellikleri iyi olan bir sag bek bulmaliyiz. Asist sonra gelmeli verilen para da bonserviste uygun bir dolu adam bulunur. Her sene defansif özelliği olan reytingi 7 ve üzeri.Abi gidip Singo' ya 30 falan basmayın. Sağ beke o kadar para mı verilir lan