Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15+7-8 maaşa Ederson'dansa. Bonuslarla 30 milyon+ 3-4 maaşa Costa'ya her türlü daha razı olurum. Vergileri katmadan birinin 3 yıllık maliyetten birinin 39 civarı iken diğerinin 42 civarı oluyor total maliyet yani maliyetlerde benzer oluyor ki yaşları arasında fark belli. Costa sürprizi olursa helal olsun derim ama pek sanmıyorum.

Bu yaşta Costa'ya paran varsa 40-45m bonservis de düşünmeden verilir nşa'da, dediğin gibi 5m'un bariz altında bir maaşı da olacaksa hele... Neden Ederson'un alternatifi olsun, hani City'ye dümenden "bak başkasını alıyoruz" sinyali çakmak için bile mantıklı bir isim değil... 20-30m'a dediğim gibi dünyada hali hazırda zaten 5 büyük ligin iddialı takımlarında oynamayan, belki Chevalier ile beraber (ki o da gitti artık) en gözde iki genç kalecisinden birini makul de maaşla getirirlerse cidden inanılmaz bir şey olur ama benim aklım almıyor böyle bir olasılığı...

Statü olarak Costa'nın durduğu yer Tzolakislerin, Lammenslerin, Atuboluların, Suzukilerin, Resteslerin falan baya üstünde...

Chevalier, Trubin, Costa.... Bunlardı yani büyük rakamlara büyük takım yapması muhtemel kaleciler... Barça'nın aldığı bile bunların gerisindedir yani... Hiç inandırıcı gelmiyor o yüzden...

Sonra alamayinca sinir krizi gecirsin taraftar. Karsi taraf ajani salmis haberi. Inanmiyorum, birde italyadaki calisanlarina servis etmisler. Sportif yarisamiyorlar böyle algilarla cökertelim bunlari diye hesap ediyorlar.

İlgilenmek, teklif yapmak bedava nasıl olsa anasını satayım yamal falan kim varsa telif yapın

Acaba bizimkiler madem Ederson'dan fiyat düşülmeyince işin içine Akanji'yi de katalım birlikte 20 verelim mi dediler acaba? Akanji maaşı yüzünden olacağını hiç sanmıyorum.

Akanji de Pavard da yem Singo bence aylardır olmuyor somut bir teklif haberi de yok arkadan başkası düşecek bence.

Angelino almadan önce de Fabrizio sol beke hırvat biri vardı onu girmişti anlaştık diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt