Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba bizimkiler madem Ederson'dan fiyat düşülmeyince işin içine Akanji'yi de katalım birlikte 20 verelim mi dediler acaba? Akanji maaşı yüzünden olacağını hiç sanmıyorum.
Hocam Ederson’da indirim yapmadın bari Akanji’de yap bişeyler demiş olabilirler

Porto ligler başladıktan sonra birinci kalecisini niye 20 kağıda bıraksın yav yem haber belliki

osi dönünce onbirden kim kesilir sizce? millet paso sara'yı kesiyor ama ben olsam hayatta kesmem sara'yı.

herifin gol attığı yok ama etkili duran top kullanma işi ligin bugu gibi bir şey yahu. sara kesilemez bence.

lemina'yı kesmek gibi bir seçeneğe de gitmeyi pek doğru bulmuyorum zira lemina onbire girdiğinden beri gol bile yemiyoruz. o iş de güzel.

sane hem maliyeti hem kariyeri açısından kesilemez. barış zaten kesilemez. yunus da dar alan becerisi yüksek bir oyuncu. kesilmemesi iyi olur.

sallai'yi kesip barış'ı kanat beki yapmak bir çözüm gibi ama bu sefer de barış'ı rakip kaleden uzaklaştırıyoruz.

valla karar veremedim ben.
Yunus 2 maçtır sahada yok yalnız

Böyle giderse kesilecek isim belli

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligler başlamış transferin bitmesine 10 gün kala gidip citynin alamadığı kaleciye 20m teklif ediyorsun adamlar bunları orda rehin tutup bırakmasa keşke ya bizle dalga mı geçiyorsunuz diye, sonra gidip limit davinson limiti diye elemanlarına haber yaptiriyorsun ama cityden 6m alan adama teklif yapıyorsun falan.Bunlar bu haltları devre arasında pavlovicle de yedi bu arada 15 falan teklif ettiler , aynı senaryoya doğru gidiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt