Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bir de işin bu boyutu var Costaya 20 ye almak istesen Manu ya da İnter girip 30’a alır o fiyata Costa mı biter

demirden korksaydık trene binmezdik
Sommer'i alabileceğimize olan inanç duyumlar ve mantık kaynaklı
Sommer dışında alternatifler de olması gerektiği, eleştiri yapılacaksa o alternatiflerin belirlenmediği noktasında yapılabileceği ilk postumda vardı ama nefes almadan okuduğun için kaçırmış olabilirsin
Sommer iyi kaleci, yeteri kadar iyi değil, gayet iyi, Muslera en son 6-7 sene önce o kadar iyi kaleciydi

3 genç kaleci demediler 3 kaleci dediler
Donnarumma, Costa ve adını duymadığımız biri daha

geçen yine kimi almalıydık peki diye sorunca tüydün
Kelleher gelmezdi
Agirrezabala dışında bir isim yok

Onu da forumda iki sene önce ilk yazan benim
İyi forumlar

Ben mi tüydüm? Görmemişimdir soru sorduysan... Kimin alınacağını belirlemek benim işim değil. Oturup dünyadaki bütün kalecileri izleyip takip edecek scout sistemim yok benim elimde. Kalecin yıllardır bıraktı bırakacak... Doğru bir bütçe ayarlayıp, doğru kaleci adaylarını belirleyip zamanında getirme işini yapacak olanlar onlardı... Hiç fantezilere girmeden 3-4 tane net, iyi izlenmiş kalecini bulurdun, uygun pazarlıkla parası neyse verir alır gelirdin. Paramız da yok değil yaptığımız diğer harcamalara bakınca. Öncelikli mevki burası yani sonuçta... Derslerini yeterince iyi çalışmamışlar ve son 10 güne kaldık... Yine şansımız yaver gitsin diye bekliyoruz...

Benim aklımda 3 genç kaleci kalmış... Genç demediler diyelim... Adı duyulmamış dediler, Sommer yine olamaz, adı hep geçiyordu çünkü... Donnarumma'nın da adı geçmiş olması lazım artık o ara... Tecrübeli kalecilerin (Martinez, Alisson, Ederson, Sommer, vs) hepsinin de adı geçmişti zaten... Belki de ondan genç herhalde diye düşündüğüm için aklımda öyle kalmış... Nerede o adı duyulmamışlar? Ya yalandı, ya da yalan oldu... Senin dediğin gibi planlı programlı stratejik falan değiliz kısacası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt