Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
costa
fail-ostrich.gif

Akanji gelse hatipogluna biraz matematik ogretebilir mi acaba...

keşke icardi'yi isteseler de şunun gerçeğinden çeksek

Ahlaksız herifin sıktığı yalana bak. Koskoca kulübün yönetimini nasıl itibarsızlaştırmaya çalışıyor. Hadi yapsın aynısını Ali Koç için bakalım. Kulu köpeği oldu havuz medyasının.

Ederson ve GS tamam
Saglik kontrolü icin her sey hazir
Görüsmeler devam ediyor
City 10m red etti
Pep Donna istiyor

Ben mi tüydüm? Görmemişimdir soru sorduysan... Kimin alınacağını belirlemek benim işim değil. Oturup dünyadaki bütün kalecileri izleyip takip edecek scout sistemim yok benim elimde. Kalecin yıllardır bıraktı bırakacak... Doğru bir bütçe ayarlayıp, doğru kaleci adaylarını belirleyip zamanında getirme işini yapacak olanlar onlardı... Hiç fantezilere girmeden 3-4 tane net, iyi izlenmiş kalecini bulurdun, uygun pazarlıkla parası neyse verir alır gelirdin. Paramız da yok değil yaptığımız diğer harcamalara bakınca. Öncelikli mevki burası yani sonuçta... Derslerini yeterince iyi çalışmamışlar ve son 10 güne kaldık... Yine şansımız yaver gitsin diye bekliyoruz...

Benim aklımda 3 genç kaleci kalmış... Genç demediler diyelim... Adı duyulmamış dediler, Sommer yine olamaz, adı hep geçiyordu çünkü... Donnarumma'nın da adı geçmiş olması lazım artık o ara... Tecrübeli kalecilerin (Martinez, Alisson, Ederson, Sommer, vs) hepsinin de adı geçmişti zaten... Belki de ondan genç herhalde diye düşündüğüm için aklımda öyle kalmış... Nerede o adı duyulmamışlar? Ya yalandı, ya da yalan oldu... Senin dediğin gibi planlı programlı stratejik falan değiliz kısacası...
Costa biri işte
Donnarumma biriydi
Diğerini de hala bilmiyoz ama Lunin falan olabilir

Planlı olsak Agirrezabala alırdık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt