Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail in yerinde olsam 1 dk durmam alayından iyi oyuncu ama hala aynı yere 50 m harcıyorlar:)

Şu üçlü serideki ilk şampiyonluğumuzdan sonraki derbi öncesi "hak edilmiş bir şampiyonluk olduğunu düşünmüyorum" lafı olmasaydı (başka bir terbiyesizliğini de hatırlamıyorum) bize gelsin derdim şu an rotasyona... Ama o lafından sonra içim almaz...

Ederson’u deneyen Galatasaray bir yandan Akanji için ilk teklifte bulundular. Oyuncunun temsilcileri şimdi İstanbul’da. Galatasaray kulüp ile görüşmelere hız vermeden önce oyuncu tarafıyla anlaşmaya çalışacak. (L’equipe)

Btw bugün İngiltere’de sağlam bir kaynak Akanji ve Gündo’nun ayrılmasını beklediğini yazdı

Buydu sanirim

Yalnız beyler, akanji singo costa bissouma filan derken kontenjan doluyor, bunlardan hiçbiri 23 altı da değil, ne olur bilmiyorum

Günay
Sallai sanchez apo eren
Torreira lemina
Sane Sara Baris
Osi

Irfan
Semedo skiniar oosterwolde brown
Fred Alvarez
Nene Talisca Kerem
Duran

Senin gibi yönetimim ISTIFA LAN

Valla bizim genel.olarak taraftar profilimiz febeliler gibi 2 3 haberle uyutulcak yada bejekeliler gibi her geçen oyuncu süper en iyisi diyecek kadar futbol cahili değildir.Bu isimler dolasiyorsa bu isimler alınır yok bu bizi oyalama.taktigi ise o stad daha ince olduğu gibi istifa diye inler.O yüzden bunlar oyalama taktiği değil.bence

Ali Naci Küçük: "Ederson transferinde bonservis bedeli 20'den 15'e indi. Galatasaray, 12 milyon euro toplam paketle işi bitirmek istiyor.

Bu hafta olur, öteki hafta olur; hatta 31 Ağustos olur ama Ederson, Galatasaray'ın kalecisi olur."
Ederson, Akanji ve İlkay gerçekten üçünü de isterim

Dennis Zakaria’ya Al Ahli’da yöneticilerden biri kafasına göre 45 teklif edip anlaşmış ama başka kimsenin haberi yokmuş. Yatmış muhtemelen. Singo’yu satmaya razı olurlar muhtemelen ama Singo absürt maaş istiyor sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt