Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.758
- 10.968
- 2.338
Yav hadi sallai istenmiyor tamam ama backup olarak her türlü sallai olmali. Kaani hic düsünemiyorum orda artik.Kaanin sagbek oldugu maclari izleriz o vakit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav hadi sallai istenmiyor tamam ama backup olarak her türlü sallai olmali. Kaani hic düsünemiyorum orda artik.Kaanin sagbek oldugu maclari izleriz o vakit
Nerelerdeydin kanks yaw?Meslier neden maç kadrosuna alınmadı, sakatmı , umutlanalım ona göre
Şunu yeni gördüm. Yalnız bazı gollerde çok bariz hatalı. Yani Günay bunların bir kısmını yemez öyle söyliyim. Tabi kurtarışlarını da izlemeden yorum yapmak isabetli olmaz. Sadece topu oyuna mükemmel soktuğu için en iyi ilk 10 kaleci arasına girmemiştir herhalde.
Daha ne zamani mert. Zamanmi kaldiAkanjiye teklif sirf dümenden zaman kazanma işi.
32 yaşinda 1 yili kalmis bir adama 25 isteyeceklerine hala inanmiyorum arada 10 milyon dan fazla fark varken de gorusmekte sacma zaten. Senin teklifindan daha fazla bir fark ortada neyi gorusuyorsun yani 15 falan muhtemelen o işUlan Ederson konusunda öyle bir bilgi kirliliği var ki, City gerçekten bizi enayi zannedip 25 mi istiyor, yoksa biz 2-3 milyonu vermemek için günlerdir yokuş mu yapıyoruz hala tam çözemedim. Yani mantığen senin max 10 milyon verdiğin adama kulübü günlerdir 25 milyonda diretiyorsa o işin oluru yok demektir ve sen de başka isimlere yönelirsin.
Paralı kalem çok var, ama kulüp tarafından ama menajer tarafından mamalanarak bilerek yalan rakamlar yazarak isteyen kulübün elini zayıflatmak ve potansiyel başka alıcılar için piyasa oluşturmak maksatlı bu işlere çok giriyorlar son dönemde.
Son güne kadar işteDaha ne zamani mert. Zamanmi kaldi![]()
?Günay
Sallai sanchez apo eren
Torreira lemina
Sane Sara Baris
Osi
Irfan
Semedo skiniar oosterwolde brown
Fred Alvarez
Nene Talisca Kerem
Duran
Senin gibi yönetimim ISTIFA LAN
Abi hedefin şampiyonlar ligi ise sağ bek Sallai olamaz. Ha ligde de sırıtacağı maçlar olacaktır yakında aman diyim 2 maça bakarak planlar yapmayalımSu an boey koysan sallaidan fazla performans gösteremez. Begenmedigin adam bu hafta oynanan macta macin adami secilmis. Ha bende isterim singo gelsin rekabete girsinler diger tarafta eren jacobs gibi ama akanji gelirse bu is zor olur biraz. Ha hic oynamaz demiyorum ama ana mevkisi sag bek degil tabiki.
Sallai ve Kaan dışında planın yoksa ilk 24 şüpheli o vakit.Kaanin sagbek oldugu maclari izleriz o vakit
2 mac degilki aziz. 8m€ ya aldigin frankowski isi götüremeyince ligin ikinci yarisinda sallain oynadigi maclarla sampiyon oldun. Elbette kötü oynayacagi maclarda olacak dedigin gibi ama genelde oynar orda. Ha biri alinsin clde daha iyi olalim kim istemez ama ben singoya 30m€ vercebilicegimizden emin degilim. Belki 5m€ kira 20m€ zorunlu olur ama bugün söylenen maasa (istek 7m€) hayatta alamayiz, almayiz.Abi hedefin şampiyonlar ligi ise sağ bek Sallai olamaz. Ha ligde de sırıtacağı maçlar olacaktır yakında aman diyim 2 maça bakarak planlar yapmayalım
Akanji sol bek oynar ama asil yeri degil. Biraz önce singo akanji diyordun o hic olmaz. Gercekten ikisi birden alinir hesapi yapabiliyormusun?Sallai ve Kaan dışında planın yoksa ilk 24 şüpheli o vakit.
Şunu yeni gördüm. Yalnız bazı gollerde çok bariz hatalı. Yani Günay bunların bir kısmını yemez öyle söyliyim. Tabi kurtarışlarını da izlemeden yorum yapmak isabetli olmaz. Sadece topu oyuna mükemmel soktuğu için en iyi ilk 10 kaleci arasına girmemiştir herhalde.
Cl'i kazanmis.City'nin 8 sene as kalecisi olup 6 sampiyonluk yasayan bir kaleci Gunay'dan daha kotu bir kaleci degildir herhalde.