Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.506
- 55.744
- 4.478
Toplamda 38 m euro istiyorlar.
Kimse bi sene kalmis edersona 20 ödemez.
Akanji 15-18 neyse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toplamda 38 m euro istiyorlar.
Abdülkerim neden yetersiz ? 3 sene üst üste şampiyon yaptığı için mi ?
Boşverelim demedim, maliyet dedim. O oyuncularla kalite farkı az olan oyuncuyu alamazsın, en fazla kiralarsın orada da yabancı sınırıyla yüzleşeceksin, genç olmak zorunda olacak.Osimhen olayi farkli, o transferi ayri degerlendiriyorum ben yoksa 20 milyon euro maas, 75 milyon euro bonservis verdikten sonra orta sahayi bosverelim demek kotu bir kadro planlamasi. O manada ne demek istedigini anladim ama zaten Osimhen'i aldik, diger bolgeleri bos verelim diyeceklerse ne diye Osimhen'i aldik?
Gecen sezondan daha iyi mi olduk simdi? Hayir.
Bugun Lemina 50 mac cikarir diyebiliyor muyuz? Sara icin en cok elestirilerde bulunanlardan biri sensin meselaO da diyelim formsuz, kim oynayacak? Bizde rekabet yok, mac esnasinda oyuna atip farklilik getirsin diyecegimiz biri de yok orta saha icin.
Berkan'i biliyoruz, dum duz oyuncu. Kaan da zaten fiziken 3 gunde bir maci kaldiramiyor. Baska kimse yok?
Konsantrasyon sorunu Davinson'dada var ama o yine daha hizli oldugu için düzeltebiliyor hatalarini, Abdulkerimde o imkan olmuyor, kaçirdigi zaman, kaptirdigi zaman ancak kovalamak kaliyor/Lig için yeterli, Avrupa'da yetersiz buluyorum kendisini. Hizli yada akilli forvetlere karsi agir kalmasi, yanlis pozisyon almasi ve konstantrasyon eksikligi Avrupada sorun oluyor.
Bu yüksek sonraki satistan pay diyen kimdi renktas? Bakalim kim hakli çikacak.Lan ne cabuk %10 a düsmüs.
kayyum atanır yanlış söylemişsin. Bütün kupalarımız da fb ye verilir. Tek takım olarak ligi kasıp kavururlar. Fb den korkan Real madrid cl den çekilir bunları da söyle korkmaBiz ligde 4. fb şampiyon olur
clde ise sonuncu oluruz fbde clye katılır çeyrek yapar
seneyede küme düşeriz
gs bitti
Kaleci, sag bek/stoper alindiktan sonra oraya bi u23 alinir gibime geliyor. Sanki para yetismez yoksa.EPL, LA Liga, Serie A'dan katilan takimlarin orta sahasina bakmistim. Madem biz onlarla oynayacagiz merak ettim kimlerden olusuyor orta sahalari diye ayrica kac oyunculari da varmis diye kontrol ettim.
Osimhen olayi farkli, o transferi ayri degerlendiriyorum ben yoksa 20 milyon euro maas, 75 milyon euro bonservis verdikten sonra orta sahayi bosverelim demek kotu bir kadro planlamasi. O manada ne demek istedigini anladim ama zaten Osimhen'i aldik, diger bolgeleri bos verelim diyeceklerse ne diye Osimhen'i aldik?
Gecen sezondan daha iyi mi olduk simdi? Hayir.
Bugun Lemina 45-50 mac cikarir diyebiliyor muyuz? Sara icin en cok elestirenlerden biri sensin meselaO da diyelim formsuz, kim oynayacak? Bizde rekabet yok, mac esnasinda oyuna atip farklilik getirsin diyecegimiz biri de yok orta saha icin.
Berkan'i biliyoruz, dum duz oyuncu. Kaan da zaten fiziken 3 gunde bir maci kaldiramiyor zaten ozel bir yetenegi de yok. Baska kimse yok? Boyle kotu bir orta saha planlamasi olmamali hedefi Avrupa olan bir takim icin. Onun reklamini yapmasini bilerler ama #HedefAvrupa diye.
transfer planlaması yaparken maliyet ve oynama sürelerinin dengesi gibi etkenler çok önemli tabi de, taraftar bu istiyor yahu.Boşverelim demedim, maliyet dedim. O oyuncularla kalite farkı az olan oyuncuyu alamazsın, en fazla kiralarsın orada da yabancı sınırıyla yüzleşeceksin, genç olmak zorunda olacak.
Bunları geçtim bizde rotasyon oyuncusu olmak öyle kolay değil, mesela Demirbay lig için çok ideal bir rotasyon oyuncusuydı ama sende yedek kaldıkça saldı, Eyüpspor’da şimdi Tjknin o pahalı orta sahasını tek başına tokatlayacaktı neredeyse.
Herşeyi geçtim 3lü orta sahada ısrar edeceksen neden hücum hattında Sane Yunus Barış Icardi Osimhen Sallai üstüne Kutucu falan var ileri üçlü için, bu lükse gireceğine Sane’yi almayıp orta saha alsaydın.
Hem onu hem bunu alalım hepsine de ciddi maliyet altına girelim, olası değil. Baby Lemina dediklerin 20den başlıyor, Torreira muadilleri gençler de öyle.
Ucuza düşerse Bissouma denersin onun da yaşı başı ayrı dert üstüne maaşı yüksek olacak. Yarın Avrupa’da başarılı olamazsan üst üste binecek gereksiz yoğun bir rotasyondan başka bir şey getirmeyecek.