- 22 Ağustos 2010
- 29.263
- 30.934
- 2.638
Taraftar ister hoca da ister, yorumcu ise realist olur, taraftara yaranmak için konuşmaz.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftar ister hoca da ister, yorumcu ise realist olur, taraftara yaranmak için konuşmaz.
Jakobs da böyle bu arada. İlk adımı yavaş ama ivmelenince hızlı.Abdulkerim kotu bir oyuncu degil ama bir Maldini de yapmayin. En buyuk handikapi yavas hizlanmasi, zaten hizli forvet karsisina ciktiginda hep problem yasiyor. Avrupa kupalari icin bu dusundurucu.
abi zaten yapılan yorumların neredeyse TAMAMI, direkt sonuçlar üzerinden yapılıyor.o kadro sonuca bakarak değerlendiriliyor ki bu doğru değil ...
Jakobs genel anlamda cok hizli biri. Takimdaki en hizli bek oyuncumuz ayrica.Jakobs da böyle bu arada. İlk adımı yavaş ama ivmelenince hızlı.
kim dioAbi bissouma diyorlar elim ayagim titriyor
Twitterda birkac kisi yazmis da anonim oldugu icin paylasamiyorumkim dio
Hızlı evet. Ama ilk adımı yavaş. İlk adımda arkaya kaçırıyor sonra yakalamaya çalışıyor. Öncelik alamıyor bir türlü.Jakobs genel anlamda cok hizli biri. Takimdaki en hizli bek oyuncumuz ayrica.
İlkaya Taylan muamelesi cekersen gelmez adam hakliIlkay City'de kalmak istiyormus diye haberler var Ingiltere'den.
Herif bize gelmek istemiyorsa bir daha forumda adi gecmemeli.
Emre Zeytinli:Twitterda birkac kisi yazmis da anonim oldugu icin paylasamiyorum
Emre Zeytinli:
Kim yapmis Taylan muamelesi, bir somut delil goster?İlkaya Taylan muamelesi cekersen gelmez adam hakli
paylaş dostum seni seviyor adminler banlamazTwitterda birkac kisi yazmis da anonim oldugu icin paylasamiyorum
yahu 11 de kalecin ile sağ bek in yok. ortasaha mı daha elzem bu mu?GALATASARAY sadece 13-14 futbolcuyla oynayamayacak kadar büyük bir kuluptur!!!!
İlk 11 dışı yedekler
Jankat
jelert
kaan
metehan
arda
eren
berkan
eyüp
yusuf
zaniolo
yunus
icardi
bu ne abi bu ne?!
ortasaha yedeği bile yok
hadi hucum hattı ok
ama defans ve ortasaha 2. ligde küme düşer!!!!