- 15 Aralık 2011
- 17.786
- 6.887
- 1.373
İlkay 8 milyonu bırakıp gelmez o paraları vermezsek 2 yıl.4 milyon'dan 2 yıl gelmesi mantıklı değil.Galatasaray diye ölüp bitmesi lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocanın en çok eleştirilmesi gereken konu. Efe 1 senedir A takımla da çalışıyor hazırlık maçlarında girdikten sonrada geçen seneye oranla ciddi gelişmiş göründü ve iyi sinyaller. Efe'yi artık orta saha rotasyonunda görmeliyiz en azından ligde, Arda'yı stoper rotasyonu yapmalıyız. Bu oyunculara sonradan dahi olsa süre vermeliyiz. Altonordu'dan genç bir kanat alındı mesela anlatılan özellikleri Barış'ın ilk geldiği seneki özelliklerine çok benziyor güçlü, hızlı, çalışkan, yılmaz. O oyuncuyu 1-2 sene içinde A takımda en kötü rotasyona sokabilmeliyiz. Bu konuda Okan hocanın artık kendini aşması lazım.sinan yılmazın önermesi doğru ama eksik ve verdiği örnek tam uymuyor
evet orta saha rotasyonu nitelik olarak eksik buna katılıyorum ama bunun nasıl tamamlanacağı konusu ve 96-2000 kadrosu doğru anlatılmıyor
96-2000 kadrosu konudu zaten her konuda yanlış ele alınıyor
o kadro sonuca bakarak değerlendiriliyor ki bu doğru değil çünkü o kadro bir yıldızlar topluluğu olarak büyük maliyetlerle kurulmadı
o takım kendi yıldızlarını yarattı dolayısıyla suat okan emre davala ergün hasan vb kimse ben nasıl yedek olurum tribinde baştan değildi
ama hakana hagiye kaliteli alternatif mesela biraz sıkardı
orta saha alternatiflerini ancak boey gibi ucuz potansiyel ya da yerli altyapı gibi seçenekler ile geliştirmek lazım
sinan psg örneğini veriyor ama şunu unutuyor: zaire emery bir alt yapı ürünü para basılıp alınmış değil
Udinese’ye süre vermek lazım CL için kadro yapıyoruz ya 22’sine kadar çöz ya da uza diye
okan burukta okb var benceLAN NE SİNGOSU 30M vermiyor işte adamlar hala Singo da Singo
O kadroyla ilgili kısa bir anektod vereyim.sinan yılmazın önermesi doğru ama eksik ve verdiği örnek tam uymuyor
evet orta saha rotasyonu nitelik olarak eksik buna katılıyorum ama bunun nasıl tamamlanacağı konusu ve 96-2000 kadrosu doğru anlatılmıyor
96-2000 kadrosu konudu zaten her konuda yanlış ele alınıyor
o kadro sonuca bakarak değerlendiriliyor ki bu doğru değil çünkü o kadro bir yıldızlar topluluğu olarak büyük maliyetlerle kurulmadı
o takım kendi yıldızlarını yarattı dolayısıyla suat okan emre davala ergün hasan vb kimse ben nasıl yedek olurum tribinde baştan değildi
ama hakana hagiye kaliteli alternatif mesela biraz sıkardı
orta saha alternatiflerini ancak boey gibi ucuz potansiyel ya da yerli altyapı gibi seçenekler ile geliştirmek lazım
sinan psg örneğini veriyor ama şunu unutuyor: zaire emery bir alt yapı ürünü para basılıp alınmış değil
4+ %20 kar payı + 6 zorunlu satın almaya da okeyim.4 Milyon Euro kiralık+ 7.5 Milyon Euro zorunlu satın alma + %15 Kar Payı
adamın adı o. ne deselerdi?Abi bissouma diyorlar elim ayagim titriyor
OlurKüfür mü istiyorsun
okan burukta okb var bence