Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Portekizliler bonservis paylaşım işine giriyorlar Brezilyalılar gibi. Diogo Costa'nın %50'sini versinler 20 milyona. Biz de 5 yıllık sözleşme yapalım bu kaleciyle. En azından bir de böyle teklifi revize edelim. Ederson beklerken şansımızı deneyelim. Bu saatten sonra ne kaybederiz?

Bende baktım çöpleri yollayınca bir yabancı kaleci birde 8-10 oynayan bir oyuncu alacaklar bence. Bissoumayı alacaklarını sanmıyorum.

8-10 lafı pek geçmiyor sanki ama tabi yakından takip etmiyorum bunları. Kaleye hala Uğurcan falan ısrarları varmış. 25m falan da verme ihtimali varmış. Orayı yerli çözerlerse kontenjanda daha da rahatlarlar.

Bu Portekizliler bonservis paylaşım işine giriyorlar Brezilyalılar gibi. Diogo Costa'nın %50'sini versinler 20 milyona. Biz de 5 yıllık sözleşme yapalım bu kaleciyle. En azından bir de böyle teklifi revize edelim. Ederson beklerken şansımızı deneyelim. Bu saatten sonra ne kaybederiz?

14 yıl kalecisini satmayan takıma %50 bons ile kaleci vermez ya kimse :D

Satış hakkı onlarda olacak şekilde oluyorsa belki olabilir.

Ama bu durumda da niye pazarda daha kötü bir lige göndersinler 20-25'e.

Direkt 50'ye satarlar. Ya da EPL'de 30'a %50 okuturlar.

14 yıl kalecisini satmayan takıma %50 bons ile kaleci vermez ya kimse :D

Satış hakkı onlarda olacak şekilde oluyorsa belki olabilir.

Ama bu durumda da niye pazarda daha kötü bir lige göndersinler 20-25'e.

Direkt 50'ye satarlar. Ya da EPL'de 30'a %50 okuturlar.
Gedson formülü yemez mi diyorsun. Ne yapalım umutsuz da yaşanmıyor.

Bissouma gelecekse Lemina stoper olur bizde.

Başka türlü orta saha kurgusu imkansız.

Bissouma o maliyetle yedek de kalamaz.

En az;

12-13 Milyon Euro (Bonservis)
4.5 Milyon Euro (senelik ücret)

Artık Cuesta, Nelsson, Köhn, Zaniolo satış tweeti ve bunların satışlarını öven tweet falan görmek istemiyorum.

Valla artık midem bulanıyor. Direkt KAP görelim ve artık antrenman fotoğraflarında yer almasınlar.

Hadi alırken kabızız onu kabullendik her sene kan süzüyoruz da ulan satarken bu kadar nasıl kabız olabiliyoruz işte onu anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt