Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 22.292
- 10.177
- 1.673
torreira sara
sane lookman barış
osimhen
vay babayın....
Bunu yaparsak uefa kupası alan kadro dahil tarihin en kaliteli kadrosunu kurmuş oluruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
torreira sara
sane lookman barış
osimhen
vay babayın....
Bunu yaparsak uefa kupası alan kadro dahil tarihin en kaliteli kadrosunu kurmuş oluruz
Geçti bence biraz. Stratejik olup seneye DK oynayacak gençlere gitmeliydik.bu sene yapalım işte
yeterince yıldızımız var hadi kaleciyi de costa veya ederson maliyetli çözdük diyelim
sağ bek, orta saha alternatifi gibi oyuncuları makul çözelim
normalde ilaç olacağını düşünsem de bissouma ilkay gibi adamlarla bu iş sürdürülebilir mi
Mertens olmaz bence ama Sane yerine Lookman isterdim tbhgeçen seneki osimhen piyangosuna benzer bir lookman ihtimali görüyor musun
ve bu adam bizim yeni mertensimiz olur mu
@Keramettin TANRIVERDİ
Hoca ortasaha istiyorum bile diyemezken oraya 10 küsür para saçıp 28 yaşında adam aldırcağını sanmıyorumBissouma haberi doğru mu ya bana umut verin
Bununla Akanji aynı menajermiş. Akanji için görüşüp buna yoruyor da olabilirler. Bugün çok gördüm bu haberi
Bununla Akanji aynı menajermiş. Akanji için görüşüp buna yoruyor da olabilirler. Bugün çok gördüm bu haberi
Bu klup asla duzelmez.Fazla beklentiye girmeyin.Liseli kötü iş yapan kovulan herifi tekrar aliyorlar.
Niye 20 vermişler bu adama reisleş bu herif
bu herifi öneren scoutun kovulması gerekir
@Sağ bek oynayabilen stoperhem stoper hem sag bek oynayabilmek onemli bir meziyet mi yav? diger mevkilerde oynayabilen her topcu sag bek de oynar yani.