- 1 Ağustos 2014
- 62.970
- 73.226
- 4.218
Kendimi feda etmeye hazırım o kart anası için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendimi feda etmeye hazırım o kart anası için.
Halbuki hep diyorum biz bir yerlere geleceksek Barış gibi oyuncuları geliştirip düşük nabızlı yıldızlarla harmanlayarak olacağız. Şu an o harmanlama yok, geçen sene denedik ama onda da ilk sıradakileri alamadık en yanlışlarını aldık.
Ondan dedim Doue olsa, ne bileyim o dönem ilgilendiğimiz düzgün stoperlerden biri alınsa muhtemelen şu an adam aramıyorduk.
O günün ortalama kuru 2.50 tlarkadaşlar biz muslerayı totalde 12 gibi rakama almışız 2011de
o günün en pahalı transferi 42 milyon euro
arda da 13 milyona gitmiş
yani bugün en pahalı transferinin 3.5da biri neyse veya barış avrupaya kaça gidebilirse kabaca o fiyata almışız
Resmi olarak Rabiot ve Rowe’nşn satış listesinde koyulduğunu duyurdular
Ederson'a 15 bonservis 7 maaştansa. 35 bonservis +3.5 maaşa Costa'ya daha okeyim.
Ligimizi kaderi bu, araplardan sonra bizim lig geliyor akla malesefBuyuk kuluplerde bile ortalama 1 milyon euro maas veriliyor oda bir kac oyuncuya, yani hepsine de degil. Burada gecen gun soyleyince arkadaslar inanamadi herkes bizim gibi para sacmiyor ortaya.
Osimhen'e verdigimiz maas ile Porto tum takimini doyuruyor.
Demek osimhen solo il gala kutusu almadinOkan'a ben de güvenmiyom ama elimizde şu an güzel 1 kadro var gerekli eklemeler de yapılmalıParayı biz mi ödüyoz ulan
![]()