Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 32.859
- 28.113
- 3.183
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nesnel bir yorum değil. Şu an dünyanın en iyi kalecisi diye sorsak, en az 10 kişiden 7si donna der abartısız. O yüzden en ufak ihtimal dahi varsa donna için değerlendirilmeli.Costa ihtimali varsa Donnarumma mu Costa mı deseler yine Costa derim.
30 + %40’a belki o da satıştan, kardan değil.Diego Costa’yı bırakmayı düşünmeleri için
30.000.000 Euro
+
%20 Satış Payı
+
5.000.000 Euro (CL Son 16 Bonusu-4 Yıl içinde)
Bunu belki kabul ederler.
Bununla Akanji aynı menajermiş. Akanji için görüşüp buna yoruyor da olabilirler. Bugün çok gördüm bu haberi
Hatipoğlu Bey hesaptan çıkın lütfenYav stoper de tutturamadik bari gidip Kolombiya milli takım kalecisini alalım kim tanımıyorum da ucuz olur heralde ve Güney Amerikalı ne kadar kötü olabilir şu anki planlamamizdan mantıklı geldi bir an düşününce
higuita'yi mi diyosun?Yav stoper de tutturamadik bari gidip Kolombiya milli takım kalecisini alalım kim tanımıyorum da ucuz olur heralde ve Güney Amerikalı ne kadar kötü olabilir şu anki planlamamizdan mantıklı geldi bir an düşününce
İzmir izdirap gibi geliyor İstanbul'da yıllar geçirdikten sonraİstanbul hakikaten büyüleyici bir şehir