Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OB: 'Bu sene transferde hep elit oyuncular üzerinde durduk. İki transfer yapmışız: biri Sane biri Osimhen. Burada genç oyunculara gitmeyi de tercih edebilirsiniz, önümüzde çeşitli seçenekler var, bir hafta on gün içinde gerçekleşecek.'

kaç kere yazdık

D.Costa Donnarumma Ederson Sommer içinde hangisi olursa, bunlar olmuyorsa makul şekilde (15-20 bons 2-3 maaş) Lammens, Tzolakis vs. isimlere de okeyim, Onana da olur

Ederson Akanji İlkay paketi + fırsat Bissouma + scout31 sağ bek + scout31 hücumcu sağ ayaklı kanat forvet, Zaniolo dehlenip
Yok ebesinin yanı

Mantıklı talepler

Standart ya, ama "standardin" seviyesi dustu.
Sagligimizda her sey yolunda, afiyetimiz yerinde cok sukur.
Yaz sicak sevmiyorum, hafif serin aksam oluyor ufaktan ,keyif artmakta.

Guneyde sahillere hukmettigin soyleniyor butun yaz
Sen benim aklımda hep Kadıköy'de yaşayan zengin ve entel 1'i olarak kalacaksın reis :D Az saçı olan ama sakalı normal uzunlukta elinde birayla veya başka 1 içkiyle Kadıköy manzarası izleyen 1'i olarak düşünüyom seni :D Yaz güzeldir bence reis yav :D Bu aralar iş temposundan dolayı Mersin-Adana-Gaziantep illeri arasında takılıyom.Haftada 1-2 defa Sahil'de olursam oluyom :D

Sen benim aklımda hep Kadıköy'de yaşayan zengin ve entel 1'i olarak kalacaksın reis :D Az saçı olan ama sakalı normal uzunlukta elinde birayla veya başka 1 içkiyle Kadıköy manzarası izleyen 1'i olarak düşünüyom seni :D Yaz güzeldir bence reis yav :D Bu aralar iş temposundan dolayı Mersin-Adana-Gaziantep illeri arasında takılıyom.Haftada 1-2 defa Sahil'de olursam oluyom :D
Zengin kismi haric tutarli gibi

Ederson’a 15m bonservis ve yillik 8m maas verecegime o Belcika’li genc kaleciye yuksek bonservis ve dusuk maas verip alirim. Man United ile falan anildi scoutlar tarafindan takip ediliyor belli. Tutarsa kar ederek satarsin.

OB: 'Kalecide krizlik bir durum yok, vaktimiz var. Kalan sürede en doğru şekilde transferi yapacağız.'

OB: 'Baskı işe yaramıyor. Taraftara saygı duyuyorum ama baskı hataya sebep olabiliyor transferde. Hedeflerimiz belli, az da bir süre kaldı, doğru bir şekilde hedefe kitlenip hedefe gideceğiz.'
Yukarıdaki cümlede vakit varken aşağıdaki cümlede az bir süre kalmış

Hoca acele değil ama çabuk çabuk transfer yapacağız demek istiyor herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt