Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başarılı takımların en büyük sıkıntısı yaş ortalamasıdır, başarı sürekliliğinin gelmeme sebebi de genelde budur.

O yüzden yaşlıları kiralık, gençleri bonservisle almak doğru olabilir. Kaleci ve stoperi bundan ayrı tutuyorum ama sağ bek alacaksak genç olmalı kesinlikle.

Bekten beklenti de belli, ikili mücadele kazansın, bire bir savunması iyi olsun ve tempolu olsun kafi, dünyada en çok bulunan bek profili bu zaten

@Oğuzhan Sesko
1755676033294.webp
XUlDia44EAVBTKBo.jpg

Bayern'in kadrosuna bir göz atin da öyle tartisin Bayern'den oyuncu alabilme ihtimalini. Ne Boey, Ne Goretzka ne de Kim'i birakacaklar. Adamlar dün acikladi bu sene kiralik disinda daha fazla oyuncu almayacaklarini. Elle tutulur iki tane orta saha oyunculari kalmis. Ofansif rotasyonlari neredeyse hic yok.
Bizden daha kotu yönetilen bir ekip. Bekanbağuerin kemikleri sızlıyor.

Bayern'in kadrosuna bir göz atin da öyle tartisin Bayern'den oyuncu alabilme ihtimalini. Ne Boey, Ne Goretzka ne de Kim'i birakacaklar. Adamlar dün acikladi bu sene kiralik disinda daha fazla oyuncu almayacaklarini. Elle tutulur iki tane orta saha oyunculari kalmis. Ofansif rotasyonlari neredeyse hic yok.

Laimeri de sayarsak 3 sag bek var su an Boeyi gonderebilirler stoper 4 tane Kim Min Jae zor gibi..

Bayern bu sene çılgın atar. Rotasyonu daralan tüm büyük kulüpler acayip iş yapıyor.

Oyuncular rahatlıyor mudur psikolojik olarak nedir
Guardiola boşuna oyuncu sayımız çok fazla gerekirse istifa ederim demiyor.

tarihte başarılı olanların çoğu 14-15 oyuncuyla oynayan kulüpler. Son örneği geçen senenin psg’si mesela.

Boey'i gecelim artik su Fransa'dan bir tane sag bek alin gelin bu kadar zor degil bek transferi.

Göztepe’nin FB maçındaki yerli genç sağ bekini ben beğendim. Dk 70’te pili bitene kadar çok doğru savunma yaptı. Mücadeleci ve hücuma destek de veriyordu.

Böyle oyuncuları alma taraftarıyım

Adamlarda para var bunlar niye transfer yapmiyor?

Ayrica Garnacho'ya teklif yapmislar ama oyuncu Chelsea demis.

Bayern bu sene çılgın atar. Rotasyonu daralan tüm büyük kulüpler acayip iş yapıyor.

Oyuncular rahatlıyor mudur psikolojik olarak nedir

Bunu bir kac hafta önce de yazmistim adamlarin ana hedefi Sane ile sözlesme uzatip Wirtz'i almakti. Bütün planlarini Wirtz ve bizim Sane hamlemiz alt üst etti. Isin sonunda hemen hemen ayni yasta olan Diaz'a yaklasik 70-75 milyon baymak zorunda kaldilar ve bütceleri kisitlandi.

Daha fazla yatirim yapmamalarini da anlayabiliyorum acikcasi cünkü diger Bundesliga ekipleri cok fazla güc kaybetti. Leipzig Simons ve Seskoyu kaybetti, Leverkusen dagildi ve Dortmund'da artik eski Dortmund degil.

Ederson ve Akanji en geç Cuma gününe kadar bitmeli diyeceğim de çok umudum yok dünkü açıklamalardan sonra.

Kaleci olur o da ancak 5-10 güne olur gibi geliyor.

Koray Gok cok guzel giydirmis halukla setenin kakara kikiri moduna.

Benim dunku 'mubabbetten' cikardigim, oyle abarti butcemiz yok(paramiz var ama ayrilan butce farkli). Ederson 20 nin altina bitebilir modu oldugundan on planda gibi, genc profilede o kadar vermiyoruz diye anladim. Bu hem kaleci hem defansla alakali.

hala orjin sağ bek isteyenlerin hayali suya düşmüştür heralde dünkü hocanın yayından sonra

hoca Kaleci ve üstüne basa basa savunma ya bir takviye dedi

hem bek hem stoper oynayabilen bir profil olacak belli ki .

zaniolo nun da kalmasını istediğine göre yabancı kontenjanımız belli oldu gibi az çok

hem sağ bek , hem stoper ayrı ayrı transfer işi yalan oldu

KALECİ XXXXX
SAVUNMA XXXXX
SALLAİ
SANCHEZ
JAKOBS
TORREİRA
LEMINA
SARA
ZANIOLO
SANE
ICARDI
OSIMHEN
+ 2 kontenjan içinde
YUSUF ve JELERT gidişine göre u23 altı yabancı

Şimdi size soru

Ederson:

13+2 Milyon Euro (Bonservis)
7.500.000 Euro (Maaş) x 3

Diogo Costa:

30+5 Milyon Euro + 20% Satış Payı
3.500.000 Euro (Maaş) x 4

Hangisini tercih edersiniz.

Arada 6 yaş var ek olarak. Biri 32 diğeri 26 yaşında.

Bunu bir kac hafta önce de yazmistim adamlarin ana hedefi Sane ile sözlesme uzatip Wirtz'i almakti. Bütün planlarini Wirtz ve bizim Sane hamlemiz alt üst etti. Isin sonunda hemen hemen ayni yasta olan Diaz'a yaklasik 70-75 milyon baymak zorunda kaldilar ve bütceleri kisitlandi.

Daha fazla yatirim yapmamalarini da anlayabiliyorum acikcasi cünkü diger Bundesliga ekipleri cok fazla güc kaybetti. Leipzig Simons ve Seskoyu kaybetti, Leverkusen dagildi ve Dortmund'da artik eski Dortmund degil.

Hiç Almanlarla herhangi bir işte çalıştınız mı bilmiyorum sanırım asyalılardan sonra dünyanın en düz ve zor insanları olabilirler iş yapmak adına (bana göre tabii)

Neyse bu herifler bir şeye karar verdiyse vardır çok geçerli bir sebebi diyip geçerim.

Singo Singo deyip sonunda Monaco'dan Jordan Teze'yi alabilir bunlar. Biraz Abdurrahim taktigi diyelim.

Şimdi size soru

Ederson:

13+2 Milyon Euro (Bonservis)
7.500.000 Euro (Maaş) x 3

Diogo Costa:

30+5 Milyon Euro + 20% Satış Payı
3.500.000 Euro (Maaş) x 4

Hangisini tercih edersiniz.

Arada 6 yaş var ek olarak. Biri 32 diğeri 26 yaşında.
Bu denlemde Costa ama bizim ben 30lara falan cikabildigimizi sanmiyorum.

Realist gelmiyor. "Orasini bosver " dersen Costa tabii ki.

Alternatif sun desen, Lammens ya da benzer profili indirelim bitsin derim

Bu adanademirin tum topcularini da almislar.. ulan madem bu kadar iyi takimmis nasil 10 hafta kala dusmeyi basardilar ..

Abi bin tane problemle uğraşıyordu o takım maaşlar yatmıyor vs

Aynı zamanda genç çok oyuncu vardı, onları Yanyana getirmen başka bir şey, iyi bi kadroya monte etmek başka bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt