Salih Salihoğlu
Kırmızı Üye
- 29 Ocak 2024
- 1.511
- 958
- 433
Akanji aynı anda hem sağ bek, hem sol bek, hem stoper, hem de hesap makinesi olarak görev yapacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1- boey - sanchez - apo - jakobs
vs
2- sallai - sanchez - akanji - jakobs
hangisini tercih ederdiniz? @GSC forum
abi şimdi biz akanji için görüşüyorsak Ederson olmadı mı ben anlamadım ? Neden mesela Ederson'la birlikte diye yazmıyor kimse ? Bu iş bilmezler ne halt yedi yine ya
İlginç bir camia kendi hedefleri yerel şampiyonluk ve bizim başarısızlığının üzerine kurulu bunun dışında başka bir hedefleri yok.Avrupali oyuncular takımlarda bence bunu biliyorBide neden 45 numarali formayi secti diye güzellll bi dramatik hikaye uydurmalari lazim)))
Sabah sabah iyi güldüm ha. Vay rezillllerrrr vayyyy.
Neden hicbir febeli arkadasim olmadiginin bir kaniti daha. Ezikler.
Apoyu sol bek denemekle aynı yanılgıAkanji alinirsa bekte oynar dusuncesi yanlis. Oynamaz cunku hele adamin yasi da 30 olmus iken bundan sonra bek olamaz.
Aynen, zorunlu olmadigi surece kimse bek diye aldirmaz ve oynatmaz boyle birini. O yuzden alinacaksa stoper icin aliniyor demek lazim.Apoyu sol bek denemekle aynı yanılgı
neden soruma cevap vermedin? wow atması değil o işler :dbenim tahminim şu
biz edersonu kafamızdaki düşük bonservis ile yani 10-12 gibi paraya alsaydık büyük bonservisi singo gibi birine verecektik
o olmayınca akanjiyi 15 gibi bir paraya alıp herhalde costa gibi kaleciye büyük bonservis vereceğiz
neden soruma cevap vermedin? wow atması değil o işler :d
Cityde sağ bek oynadığı maçları hatırlıyorum. Agresif hızlı oyun bilgisi yüksek bizim sistemde taş gibi bek oynar ihtiyaç olursa ki sallai bu kadar iyi oynarken bekte devam eder stoper davinson akanji olurO nasil ornek yahu? Walker dedigin zaten orijinal sag bek , burada ki yas ornegi bir stoper oyunsunun bu yastan sonra bek olamayacagi.
Akanji'nin bekle ne alakasi var? Bildigin stoper. Kac macta bek oynamis bu yasina kadar?
Oynadigi mac sayisi 10 tane falandir bizim Abdulkerim gibi, yani o dusunceyi gecelim. Stoper icin iyi transfer demek lazim.Cityde sağ bek oynadığı maçları hatırlıyorum. Agresif hızlı oyun bilgisi yüksek bizim sistemde taş gibi bek oynar ihtiyaç olursa ki sallai bu kadar iyi oynarken bekte devam eder stoper davinson akanji olur
"It's so tough," said Akanji.Akanji ,
" Bu kadar yoğun takvimde dinlenmeden maç yapmak zor, belki bu yüzden otuzumda futbolu bırakırım" demiş.
ciddi mi la bu
Tespitte bir numaradır abinForumda futboldan anlayan iki kişiyi de etiketlemişsin
Min Jae pres yediğinde saçmalayan bir adam. 2 sezondur üst seviye maçlarda yakıyor Bayern'i. Vazgeçtiler sonunda zaten.Akanji yerine Kim Min Jae + u23 sağ bek daha çok mutlu ederdi açıkçası