- 16 Haziran 2010
- 190.991
- 133.775
- 6.478
Samsunspor, Eyüp Aydın için Galatasaray ile yaptığı görüşmelerde yeni bir seçenek sundu.
(Burhan Can Terzi)
(Burhan Can Terzi)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liverpool'dayken ne topçuydu be.
1 TANE kisi cikip butun su sacmaliklarin onune gecmesi lazim kulupten. Yeter yavFenerbahçe ve Galatasaray, Uğurcan Çakır'ın transferi için şartları zorluyor.
Sarı Lacivertliler 20 milyon Euro, Sarı Kırmızılılar da 22 milyon Euro'luk bir teklifle Trabzonspor'un kapısını çaldı.
Karadeniz ekibi, gelen tekliflere olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapmadı.
TRT Spor
töbe yarabbim aklıma garip garip şeyler geliyorSamsunspor, Eyüp Aydın için Galatasaray ile yaptığı görüşmelerde yeni bir seçenek sundu.
(Burhan Can Terzi)
Böyle bir teklifin olduğunu sanmıyorum ben. (Sen de yalanlama için dedin sanırım).1 TANE kisi cikip butun su sacmaliklarin onune gecmesi lazim kulupten. Yeter yav
Bizim verdiğimiz teklif yalan haber. Akılları sıra çalım işi yaptırmaya çalışıyorlar.Fenerbahçe ve Galatasaray, Uğurcan Çakır'ın transferi için şartları zorluyor.
Sarı Lacivertliler 20 milyon Euro, Sarı Kırmızılılar da 22 milyon Euro'luk bir teklifle Trabzonspor'un kapısını çaldı.
TRT Spor
Zeytin Limon dediginde su igrenc karikatur geliyor aklima hep@Mert S. Yüksel limoni miyiz ?
Bi Pafos cekelim yav
Fenerbahçe ve Galatasaray, Uğurcan Çakır'ın transferi için şartları zorluyor.
TRT Spor
Yaziliyor olnasi bile abes. Ugurcan kim 22 M eu kim yav.Böyle bir teklifin olduğunu sanmıyorum ben. (Sen de yalanlama için dedin sanırım).
Ben kaçarNöbeti beğenmeyen çıkış yapabilir!
belki katılım payında işe yarıyordurbu yeni lig usülünde, hangi torpadan olduğunun bir önemi var mı ? zaten her takım 1.2.3. ve 4. torbadan 1 takım çekiyor ve toplam 8 maç yapıyor. niye torba olayı var, bir şey mi kaçırıyorum anlayamadım ?