Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.502
- 39.366
- 3.293
Akanjiii fenere takanji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla benim o lüksüm var… sevmiyorum karı kılıklıyı…Ekonomik olarak ağır gelir onun dışında Fransa milli takımında 11 çıkıyor Rabiot beğenmeme lüksümüz mü var.
Rabiot'u Ceyhun Gülselam mı sanıyorsun rtş. Düz adam falan değil aksine orta sahada her görevi başarabilecek biri. Fırsat transferi denilen tabire Rabiot tam uyuyor.Rabiot'a ihtiyacımız yok. Alacaksak kreatif birini almamız lazım. Diğerleri zaten düz adam.
Rabiot İlkay’dan iyi pasördür her anlamda.Ben İlkay gibi birini isterim. Oyunu yönlendirebilecek, dar alanda adam eksiltebilecek, gol atabilecek biri. Rabiot koşan, düz pası isabetli veren ama kreatif olmayan bir adam.
Ben İlkay gibi birini isterim. Oyunu yönlendirebilecek, dar alanda adam eksiltebilecek, gol atabilecek biri. Rabiot koşan, düz pası isabetli veren ama kreatif olmayan bir adam.
Sevmemek ayrı tabi gayet fizikli iyi pasör her açığı kapatacak oyuncu.Valla benim o lüksüm var… sevmiyorum karı kılıklıyı…
GunayRabiot ve Akanji gelirse kaleci kim olacak?
Zaniolo gidecek belli ki öyle birşey olursaRabiot ve Akanji gelirse kaleci kim olacak?
uğurcanRabiot ve Akanji gelirse kaleci kim olacak?
Rabiot ve Akanji gelirse kaleci kim olacak?