Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetim piyasada yok herkes saddam gibi saklanıyor, ne transfer var ne bir iletişim , okan hoca yarın tvye çıkacak, yine kalkan oluyor yönetime
3 saat konuşur, eveler geveler kem küm, evir çevir. Senin ne işin var tv de kardeşim, zırt pırt seni izliyoruz, gidin takımı kurun, şerefsizim 2 mağlubiyette kapının önündesin Okan hocaaaaaaaa

Pavard'ı herkese öneriyorlar sonunda bizim bir tarafımıza kaçacak neyse alsınlar da göreceğiz ne girmiş bir tarafımıza

osi dönünce onbirden kim kesilir sizce? millet paso sara'yı kesiyor ama ben olsam hayatta kesmem sara'yı.

herifin gol attığı yok ama etkili duran top kullanma işi ligin bugu gibi bir şey yahu. sara kesilemez bence.

lemina'yı kesmek gibi bir seçeneğe de gitmeyi pek doğru bulmuyorum zira lemina onbire girdiğinden beri gol bile yemiyoruz. o iş de güzel.

sane hem maliyeti hem kariyeri açısından kesilemez. barış zaten kesilemez. yunus da dar alan becerisi yüksek bir oyuncu. kesilmemesi iyi olur.

sallai'yi kesip barış'ı kanat beki yapmak bir çözüm gibi ama bu sefer de barış'ı rakip kaleden uzaklaştırıyoruz.

valla karar veremedim ben.

Osim imzasında bu 3 tane çıldırcağınız kaleci ile görüşüyoz demediler mi, yalan konuşuyorlar yalannnnnnn. Tüm futbolcular bize gelmek istiyormuş, paramız çokmuş, bunlar duyum değil bire bir yönetim ve başkan söyledi.
çok değil 6 ay önce franky cuesta kutucu almış yönetime fazla anlam yükleniyor.
bu adamların çapı bu kadar işte hayal satarlar günün sonunda saçma sapan adamlara para dökerler
kalkıp kimse osimheni falan getirdiler demesin gardi olmasa onu da alamazdık.bunların kendi başlarına alabilecekleri oyuncu yok

osi dönünce onbirden kim kesilir sizce? millet paso sara'yı kesiyor ama ben olsam hayatta kesmem sara'yı.

herifin gol attığı yok ama etkili duran top kullanma işi ligin bugu gibi bir şey yahu. sara kesilemez bence.

lemina'yı kesmek gibi bir seçeneğe de gitmeyi pek doğru bulmuyorum zira lemina onbire girdiğinden beri gol bile yemiyoruz. o iş de güzel.

sane hem maliyeti hem kariyeri açısından kesilemez. barış zaten kesilemez. yunus da dar alan becerisi yüksek bir oyuncu. kesilmemesi iyi olur.

sallai'yi kesip barış'ı kanat beki yapmak bir çözüm gibi ama bu sefer de barış'ı rakip kaleden uzaklaştırıyoruz.

Maçına göre Lemina ve Yunus

3'lüye geçersek Yunus'un yer bulma ihtimali sıfır.

GS'nin hala sırt sponsorunun olmaması bir sorun. Kalecide bu kadar geç kalınması başka bir sorun, Cuesta'nın satılışının kesinleşmemesi bambaşka bir sorun.

çok değil 6 ay önce franky cuesta kutucu almış yönetime fazla anlam yükleniyor.
bu adamların çapı bu kadar işte hayal satarlar günün sonunda saçma sapan adamlara para dökerler
kalkıp kimse osimheni falan getirdiler demesin gardi olmasa onu da alamazdık.bunların kendi başlarına alabilecekleri oyuncu yok
Yahu Osim acaba dese 1 milyar dolar bulsalar alabilirlermiydi. Osimi taraftar aldı. Bunların çapı ne. Dediğin gibi devre arasında aldıklarını yollamaya çalışıyorlar.

Fit Icardi’li bir kadro yapalım;

Osimhen
Barış-Icardi-Sane
Lemina-Torreira
Jakobs-Apo-Sanchez-Sallai
Günay​

pavard da singo gibi sağ bek ve stoper oynuyor tamam da

ikisinin profil olarak alakası yok anladığım kadarıyla

pavard daha pozisyon alarak oynayan birisi

singo anlatıldığı kadarıyla saldırarak oynayan bir oyuncu

Büyük dert olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt