Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.044
- 6.054
- 1.048
Sommer'i Haziranda alacaktık hayal satmayacaktık herkesin beklentileri yükseldi gereksiz yere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deveye hendek atlatmaya caliṣsan daha kolay olurdu rtsPetrovic'i istedin olmadı, Trafford vs kaça gitti? Bütçemiz 20 değil diyorum hocam. Maks 12 13. Bu sebeple maaş sorun değil bons sorun bize. Veremiyoruz yani o rakamları.
Bizimkiler taraftar yangın yapana kadar herzaman rahat rahat takılıyor. Transferin yapılması için illa o yangın yapılmak zorunda kalınıyor her defasındabizimkiler transfer yapmayı unutmuş olabilir mi? soruyorum sadece
inter'in sözleşmeli kalecisi, bir seneliğine neden ve nasıl gelsin gs'a orçun ağbi?En mantıklı senaryo 1 yıl kontrat Sommer, gelecek sezon da sözleşmesi bitecek Maignan'ı bedavaya almak gibi bir senaryo
şuan İnter için hem Lammens hem de Onana geri dönebilir iddiaları var, 1 yıl da yaşından dolayıinter'in sözleşmeli kalecisi, bir seneliğine neden ve nasıl gelsin gs'a orçun ağbi?
hayır adam 1 yıl kontratı kabul eder mi sence?şuan İnter için hem Lammens hem de Onana geri dönebilir iddiaları var, 1 yıl da yaşından dolayı
Bizim yönetimler vakit bolken iş yapamıyor. Yumurta kapıya dayanınca harekete geçiyorlarVaktimiz var daha erken diye diye 3 ay geçti. Al gördünüz vakti erkeni. Gene sap gibi kaldık. Bu saatten sonra kol gibi girmeden transfer falan yapamazsın.
onu da yönetim düşünsün valla 3 aydır transfer bekliyoruzhayır adam 1 yıl kontratı kabul eder mi sence?![]()
Kesinlikle katılıyorum güney Amerika avrupa farketmez . Yeterliliğine de biz karar vermiyoruz iyi scout verir. Kimlere neler dendi burda.Kaleci Ederson olmuyorsa, Güney Amerika'dan potansiyelli getir, hiç uzatma ver 1.5 maaş, 7-8 bonservis önümüze bakalım.
Mininmum bons veyahut kiralıklara gidiyoruz heis. Sane gibi, bons mümkünse olmasın maaş ise dert değil kafasında. Buna sommer vs uyuyor da İnter neden şuan bıraksın onu da. Beklememizin sebebi bize fırsat oluşması da bakalım oluşacak mıbence osimhen'den sonra para kalmadı bizde, bu yüzden yapamıyoz transf