Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetim piyasada yok herkes saddam gibi saklanıyor, ne transfer var ne bir iletişim , okan hoca yarın tvye çıkacak, yine kalkan oluyor yönetime

Barışı sattığımız an yabancı kuralı değişir keremide aldılar bizim önümüzü ancak böyle kesebilirler daha önce aysal dönemindede ancak bu şekilde kesebilmişlerdi Galatasaray sexy bir kulüp olduğundan kaliteli yabancılar hep bizi tercih etmiştir

Yahu tamam yangın yapmayalım, baskı yapmayalım, büyük transferler yaptılar diyoruz da, be kardeşim En büyük 2 eksiğini en sona neden bırakırsın, hatta 3 eksiğini. Geçen sene tüm sezon boyunca sağ bekin yok, 7-8 aydır kaleci alacağın belli ve Okan hoca hariç 39.999.999 taraftarın ortak görüşü orta sahan eksik.
Hani tüm topçular bize gelmek istiyordu, kasa dolu, maddi sıkıntı yok diye konuşmadınız mı kardeşim, neden yalan konuşuyorsunuz, 3 tane taraftarın çıldırdığı kaleciler nerde, her sene hersene neden biz eksik kadro ile Avrupaya gidiyoruz, tamam Sane büyük topçu, en büyük eksik ihtiyaç o muydu,
Okan hoca olayın farkında, son maç sonunda suratı 5 karıştı, kovulması 2 Avrupa mağlubiyetine bakar. İstersen şu kıçı kırık ligde 30 puan fark at.

30 ağustosa kadar geldi geldi transferler yoksa iptal kampanyası başlatıyorum

6ymm2xj.png

Bence transfer yangınını şimdiden başlatmak lazım yoksa transferin son günlerine kalırsa yeni cuesta'lar gelir.
Osim imzasında bu 3 tane çıldırcağınız kaleci ile görüşüyoz demediler mi, yalan konuşuyorlar yalannnnnnn. Tüm futbolcular bize gelmek istiyormuş, paramız çokmuş, bunlar duyum değil bire bir yönetim ve başkan söyledi.

Ts macini hangi konudan takip ediyoruz? uplanmamis bulamadim

Tez zamanda yüksek ayarlı bir alman takiminin Baris Alper için bir teklif yapacağını öngörür gibiyim

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan.

#Galatasaray, Pavard’a Türk ligindeki en yüksek tekliflerden biri olan dev bir sözleşme önerdi.

Loïc Tanzi

Tottenham'ın yerinde olsam Eze'nin üstüne Savinho değil Lookman alırdım, Lookman-Eze-Kudus yapardım ama Tottenham iyi yönetilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt