Abdullah Aşur
Kırmızı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 1.758
- 1.190
- 648
Zaten Boey olmadığı için Singo’ya gidildi ki..Singo olmayınca Boey ve Min Jae gelecek kolpasına gerçekten inanan oluyor mu
Bu nasıl denklem lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten Boey olmadığı için Singo’ya gidildi ki..Singo olmayınca Boey ve Min Jae gelecek kolpasına gerçekten inanan oluyor mu
Bu nasıl denklem lan
CL listesine maks 2 transfer yetişeceğini kabullenmeliyiz üstad. Kaleci ve sağ bek oynayabilen stopertamı tamına 15 x 24 saat süre kaldı ve min 5 transfer gerekiyor. #yandık
Fb yerinde olsam Rabiot’a saçardım parayı kadro dışı kalmış
troll müsünFb ile Livakovic Yusuf Demir takası yapalım. Bizim kalecimiz olur onların da eski Galatasaraylı kanat oyuncusu
Yok goygoycutroll müsün
Osim imzasında bu 3 tane çıldırcağınız kaleci ile görüşüyoz demediler mi, yalan konuşuyorlar yalannnnnnn. Tüm futbolcular bize gelmek istiyormuş, paramız çokmuş, bunlar duyum değil bire bir yönetim ve başkan söyledi.Bence transfer yangınını şimdiden başlatmak lazım yoksa transferin son günlerine kalırsa yeni cuesta'lar gelir.
Ts macini hangi konudan takip ediyoruz? uplanmamis bulamadim
İsterim.Yaklaşıyor yaklaşmakta olan.
#Galatasaray, Pavard’a Türk ligindeki en yüksek tekliflerden biri olan dev bir sözleşme önerdi.
Loïc Tanzi
müthiş transfer 5-6 maaş oh misYaklaşıyor yaklaşmakta olan.
#Galatasaray, Pavard’a Türk ligindeki en yüksek tekliflerden biri olan dev bir sözleşme önerdi.
Loïc Tanzi