Nedim Sertel
Tecrübeli Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.206
- 4.887
- 998
Aga biz 3. Torbadan katılmıyor muyuz yav?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4Aga biz 3. Torbadan katılmıyor muyuz yav?
Ne ucuncu torbasi? Kac yildir ne basarimiz var?Aga biz 3. Torbadan katılmıyor muyuz yav?
Aslinda duruma öyle bakmamak lazim Nedim Bey.Aga biz 3. Torbadan katılmıyor muyuz yav?
aynen istavrit sardalya falanO da istavrit ıvır zıvırdır
Çekirge misali
Sağbek olmazsa olmaz. Sallai bir yere kadar idare edebilir. Bide sara mı yunus mu büyük bir soru işareti?costa
sallai sanchez akanji jakobs
lemina
sane torriera sara barış
osimhen
günay
kaan
arda
apo
eren
berkan
yunus
zaniolo
icardi
mük kadro ya. bir tane de genco orta saha eklense harika olurdu tabi ama hiç olmadı devre arasında da sağ bek ve alternatif orta saha işini de çözeriz duruma göre.
Gerçekler acıdır, gerçekler acıtırNe ucuncu torbasi? Kac yildir ne basarimiz var?
İzmirde de kopezden başka bişey yokaynen istavrit sardalya falan
sarı kanat lüfer çinekop yok eylül 15ten sonra gelir belki, anca tekneyle şile taraflarına gideceksin, boğaz ölü halde
Uefa kupamız varNe ucuncu torbasi? Kac yildir ne basarimiz var?
sallai ligde ve cl'de görece gs ile eşdeğer takımlar ile oynanacak maçlarda sırıtmaz. lpool-psg-barca gibi takımlara karşı da sağ bekte van bisakka olsa ne olacak?Sağbek olmazsa olmaz. Sallai bir yere kadar idare edebilir. Bide sara mı yunus mu büyük bir soru işareti?
Napoliyle anlastiJuanlu'yu dutun gelin
Bu denlemde Costa ama bizim ben 30lara falan cikabildigimizi sanmiyorum.
Realist gelmiyor. "Orasini bosver " dersen Costa tabii ki.
Alternatif sun desen, Lammens ya da benzer profili indirelim bitsin derim
Biri china'yı taciz mi ediyor orada tutup bırakmıyor gibi geldi bana. İcardi'de o taciz edene kafa atıyor
reis favorim sarı kanat ve lüfer, kıyıdan palamut tutması da zevkli@Nedim Tokuyucu nedim sen yetkili bir abiye benziyorsun, favori balığın ne referans alalım
Katılıyor musunuz ?
Ne ucuncu torbasi? Kac yildir ne basarimiz var?