Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
costa

sallai sanchez akanji jakobs

lemina

sane torriera sara barış

osimhen​

günay
kaan
arda
apo
eren
berkan
yunus
zaniolo
icardi

mük kadro ya. bir tane de genco orta saha eklense harika olurdu tabi ama hiç olmadı devre arasında da sağ bek ve alternatif orta saha işini de çözeriz duruma göre.
Sağbek olmazsa olmaz. Sallai bir yere kadar idare edebilir. Bide sara mı yunus mu büyük bir soru işareti?

Sağbek olmazsa olmaz. Sallai bir yere kadar idare edebilir. Bide sara mı yunus mu büyük bir soru işareti?
sallai ligde ve cl'de görece gs ile eşdeğer takımlar ile oynanacak maçlarda sırıtmaz. lpool-psg-barca gibi takımlara karşı da sağ bekte van bisakka olsa ne olacak?

sara-yunus işinde de soru işareti yok bana göre. sara o duran top verimi sebebiyle asla kesilemez. yunus da hücum hattının form durumuna göre ilk back-up olur. zaman zaman onbir de oynar gayet. bu işin sakatlığı var, cezası var vs vs...

tabi bunlar benim fikirlerim. sana da saygı duyarım.

Bu denlemde Costa ama bizim ben 30lara falan cikabildigimizi sanmiyorum.

Realist gelmiyor. "Orasini bosver " dersen Costa tabii ki.

Alternatif sun desen, Lammens ya da benzer profili indirelim bitsin derim

Şu var bence

kaleci+ stopere 35-40 bonservis ayırıldı son satışlardan sonra diye düşünüyorum (Frankowski-11.2 (garanti), Morata-5.6, Köhn-4+0.5, Cuesta-6.5+2, Nelsson-0.75-kiralama) buradan orta vadede gelen yaklaşık 30 Milyon Euro olacak.

Hepsini kaleciye gömüp kiralık stoper zorlayalım vs denebilir.

Kim Min Jae vs kiralık kabul ederse Boey'in payından vazgeçip ücretsiz kiralayın bir sene biz de opsiyon koyalım şarta bağlı vs görüşmesi yapılmış olabilir arka planda.

Bu durumda bence

Senaryo A:

Ederson-12 Milyon Euro (Yönetimin kafasındaki)
Akanji-16 Milyon Euro (15 verdik 18 isteniyor haberine istinaden)
Boey-Bedelsiz Kiralık (oluyorsa -Okan Hoca onun gidişine çok üzüldüm falan dedi dün de belli ki istiyor)

Senaryo B

D.Costa-35 Milyon Euro
Kim Min Jae-Bedelsiz Kiralık* / 4 Milyon Euro + 20 Milyon Euro Satın Alma
Boey-Bedelsiz Kiralık

*Boey gelmek istemezse

Bence bu şekilde olacak gibi.

Zaniolo satılırsa ona göre kiralık fırsat kovalanır bunlardan bağımsız. Allah korusun Barış giderse Zaniolo kesin kalır üzerine Lookman falan gibi topçulara gideriz harıl harıl ama yeri dolar mı bilemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt