İsmail Zara
Sarı Üye
- 14 Ocak 2020
- 730
- 453
- 513
Cuesta mucizesinden sonra bir mucize satış daha olur mu? Bu da gol olursa valla diyecek söz yok satış kısmında. Resmen kulüp başarılı satış rekoruna gidiyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne abi 429. sayfadayim 40 sayfa ilerlemis neler oldu
Tek tek geliyorum
Tek tek geliyorum
Tek tek geliyorum
AlllaaaaaaaaahhhhhhhhhhAldik Akanji'i.
Hea?Aldik Akanji'i.
Zevk almaya bakacagiz yeter ki iṣinize yarayacak topcular gelsinMenajerlerin kucağına düştük. Hayvani maaşlar ve bonservisler girecek belli oldu
Kim diyr?Bonuslar gorusuluyor, ve taksitlendirme.
Gerisi tamam.
Konu o değil, ancak gündemde olan o. İşte anlaşamadığımız nokta bu, kimin geldiği değil, kimin gelmesi gerektiği… gelecek olan Donnarummayı geçtim, Costa olursa çolakis Senne olursa eyvallav, baş göz üstüne.. ama tutmayacak biri gelecekse gelmezsin, Günay var, Jankat var yedek, olmazsa bir yedek daha alır devam edersin. İsmail Çipe ile Pena ile Barça karşısına çıkalı 3-4 yıl olmuyor. Jankat iyi kaleci, Aykut İsmail filan ile karıştırmayalım..Edersonu nerden cikardin konu o muydu?
kim gelirse gelsin artik bi kaleci sart. Sadece günay ile yürümez bu is. Konu buydu.
Santi ve RomanoKim diyr?
Ozaman osimhen transferinide yapmasaydin baris alper ile idare ederdik önde. Neyse yav.Konu o değil, ancak gündemde olan o. İşte anlaşamadığımız nokta bu, kimin geldiği değil, kimin gelmesi gerektiği… gelecek olan Donnarummayı geçtim, Costa olursa çolakis Senne olursa eyvallav, baş göz üstüne.. ama tutmayacak biri gelecekse gelmezsin, Günay var, Jankat var yedek, olmazsa bir yedek daha alır devam edersin. İsmail Çipe ile Pena ile Barça karşısına çıkalı 3-4 yıl olmuyor. Jankat iyi kaleci, Aykut İsmail filan ile karıştırmayalım..
Noluyor abiAkanji iptal