Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ohooooooooooo bir de hemen karar vermiyor beyefendiyi bekleyeceğiz sanki başka opsiyonu varmış gibi

30 yaşındaki başka bir futbolcuya bir 8/10 daha bayılalım bakalım.Bu kulup transfer yapmayı bilmiyor. Akanji aldığın zaman bu adamı satamazsın. Maaş yükü 150'leri buldu nerdeyse . Bu kadar geliri yok bu kulübün. Cl için alıyorsak ,Cl 'de en çok gidebileceğin yer zaten son 24 ki Okan Hocam super ligde ne kadar başarılı ise Avrupa'da o kadar başarısız. Yani son 24 de zor. E Süper Lig için mi vereceksiniz 50 milyon Euro yu..

Bu kulübün scout ekibi yok mu arkadaş? Hiç mi gelecegi parlak yedek kalmayı kabullenebilecek oyuncu bulamıyorlar. Çok yanlış işler çok...

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tzolakis!!!
tzolakis!!!
tzolakis!!!

gs_tribunler.jpg

Edersonu nerden cikardin konu o muydu?
kim gelirse gelsin artik bi kaleci sart. Sadece günay ile yürümez bu is. Konu buydu.
Konu o değil, ancak gündemde olan o. İşte anlaşamadığımız nokta bu, kimin geldiği değil, kimin gelmesi gerektiği… gelecek olan Donnarummayı geçtim, Costa olursa çolakis Senne olursa eyvallav, baş göz üstüne.. ama tutmayacak biri gelecekse gelmezsin, Günay var, Jankat var yedek, olmazsa bir yedek daha alır devam edersin. İsmail Çipe ile Pena ile Barça karşısına çıkalı 3-4 yıl olmuyor. Jankat iyi kaleci, Aykut İsmail filan ile karıştırmayalım..

Konu o değil, ancak gündemde olan o. İşte anlaşamadığımız nokta bu, kimin geldiği değil, kimin gelmesi gerektiği… gelecek olan Donnarummayı geçtim, Costa olursa çolakis Senne olursa eyvallav, baş göz üstüne.. ama tutmayacak biri gelecekse gelmezsin, Günay var, Jankat var yedek, olmazsa bir yedek daha alır devam edersin. İsmail Çipe ile Pena ile Barça karşısına çıkalı 3-4 yıl olmuyor. Jankat iyi kaleci, Aykut İsmail filan ile karıştırmayalım..
Ozaman osimhen transferinide yapmasaydin baris alper ile idare ederdik önde. Neyse yav.

GS bu yönetime rağmen iyi şampiyon oluyor lan. Düşünsene her sene fener çatır çatır ittiriliyor, yönetim bir şey yapamıyor, Muslera bırakacak 1 senedir, transferin kapanmasına günler kalmış kaleci yok. Taraftar bir şeylerden arttırıp forma alıyor, GS premium cart curt alıyor, sonra bıyıklının biri gidip o 8 milyon Euro yani 400 trilyona yakın parayı 1 milyon Euro edecek bir topçuya veriyor ve hala yönetimde bulunuyor. Bilet bulunamazken ne hikmetse karaborsa bilet skandalı ile birden bire bilet bulunur oluyor maçlara ve o skandala adı karışıp GS sayesinde şoförlü arabaya bindiği iddiaları olan Eray Yazgan adlı şahıs hala kulüpte oturuyor tatmin edici açıklamalar olmadan. Stad zemini yıllardır kötü ve hala aynı herif stat müdürü olmaya devam ediyor. Bahane olarak da havalar sıcak diyor. Arabistan sıcak, ingiltere yağışlı, Norveç karlı nasıl oluyor da hepsi senden iyi zeminlerin? Gidip üç kuruşa en dandik forma üreten firmayı sponsor yapıyorlar, logo düşüyor, şampiyon oluyorsun tıpkı 3'den 4'e geçerken olduğu gibi kazık gibi üste bir yıldız konuyor, font değişmiyor, yıllardır deplasman tribünü en iğrenç duran stat GS stadı ama çözüm bulunmuyor. Hınca hınç dolu bir stat eğer rakip tribün dolmazsa üçte biri boş gibi duruyor. Dışı yıllardır sıvalı halde, GS'ye icra yollayan, kardeşini futbol sorumlusu yapan, yeğeninin oyundan futbolcu bulup Gs'ye önerdiğğ iddia edilen Dursun yıllardır başkan vs vs. Fb Göztepe deplasmanında hakeme rağmen kazanamadı. Peki kazansa ne olacaktı? Haram bir 3 puan daha alsa buna Dursun ve ekibi dur demezse ne olacaktı?Bay Kemal'in yıllardır muhalifleri sönümlendirmesi gibi Galatasaray taraftarını güden bir yönetim var. Ben sevmiyorum bu yönetimi ve Galatasaray markasına, taraftarına, armasına yakıştıramıyorum. Messi de alsalar öyle Yamalı da alsalar öyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt