Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Okan buruk ligi kazansın diye 350 m euroluk takım kuruyoruz
Yazıklar olsun yazık !!!
Yazıklar olsun yazık !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben transfer yapma mı dedim? Osimhen =donnaruma ve varsa fırsat son dakikaya kadar bekle.. elano=ederson pena=Cuesta vs’e gerek yok, boşuna yük ve genç kalecinin (uzun zamandır ilk defa bir kaleci adayı çıkarttık altyapıdan) yetişmesine engel olacak. Dediğim bu renkdaş. Ayrıca çok da sıkma canını, olursa olur olmazsa da canımız sağ olsun.Yav kardesim ozaman osimhen transferinide yapmasaydin baris alper ile idare ederdik önde. Neyse yav.
Bu ne abi 429. sayfadayim 40 sayfa ilerlemis neler oldu
Tek tek geliyorum
Hocanin bizzat kendisi direkt kendisi söyledi ya gelecekler diyeKaleci sag bek stoper alternatif ve os alternatifi yok.
Space jam challenge mi yapiyoruz Osi ve digerleri diye
konfirme değil1 saat şekerleme yapacagim müsadenizle![]()
Birisi PL'de 50-60 milyonluk hücumculara karşı oynuyor, diğeri 2 milyonluk topçulara karşı. Bu veriler bir şey ifade etmez.Ekli dosyayı görüntüle 299543
Akanji'nin savunma verileri çok kötü bu arada. Koca sezonda 9 pas arası falan yapmış
Taraftar veriyor zatenLeminayi getiren Twitter taraftarı versin zammı
Butun sezon 50 dk oynatmak icin mi alicaz rtsŞu çocuğu Bjk kovalıyormuş neden araya girip almıyoruz 3.santrafor yedeği milli forvet işte
İcardi daha hedef santrafor oynayamaz uzun süre Osimhen’in yedeği kim olacak İcardi’ye bişey olursa?Butun sezon 50 dk oynatmak icin mi alicaz rts