Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu kardeşte hem sağ bek hem stoper neden buna girmedi bizimkiler acaba geçen sene baya adımız geçti boyu da uzun

Ulan bunların bir halt yapacağı yok. Osimheni saneyi niye aldınız olum ozanan. Kajdi 10 gün. Senin kadron yine dar. Yine takım yorulcak patlayacagiz bir yerde

Akanji’ye daha teklif gitmemiş. Teklif gitmeden nasıl yatıyor? Nedir bu panik?

Hele bi reddetsin, o zaman panikleriz hep beraber 😃😃
oyuncunun direkt haber alıntılayıp "haberim yok" demesi, transfere istekli olmadığının bir göstergesi değil mi adeta? hiçbir şey demeyebilirdi gayet. ben bayağı negatif taraftayım bu tranferde (olmayacağı kanısındayım yani).

Şu kardeşte hem sağ bek hem stoper neden buna girmedi bizimkiler acaba geçen sene baya adımız geçti boyu da uzun
Sagbekte bunu yerler üstad lukakuyu sagbek oynattıgini düşün

Aston Villa'da pek göze giremedi. Kötü bir sezon geçirdi denebilir. Belki ondandır.

Butun takimin sakatlandığı senaryoda 20 kisi daha alalim rts Deniz gül yetmez.
Kral üç kulvarda oynayacaksın ne kanat yedeğin var ne forvet yedeğin doğru düzgün. Bir tane genç koyacaksın böyle kupada oynayacak gerekirse.

Sara’yı geçen sene aptal bir Başakşehir maçında 2 ay kaybettiğimizi ve yokluğunda düştüğümüz halleri hatırlatırım

oyuncunun direkt haber alıntılayıp "haberim yok" demesi, transfere istekli olmadığının bir göstergesi değil mi adeta? hiçbir şey demeyebilirdi gayet. ben bayağı negatif taraftayım bu tranferde (olmayacağı kanısındayım yani).
Ya kalmak istiyor yada 1.5 menajer ücretinden atmiştir onu ya kalmak istiyorsa aksam / yarın kovuldugunu anlar buyuk ihtimalle. mesele paraysa ise cingene pazarligi sürecimiz başlamış demektir.

Ben transfer yapma mı dedim? Osimhen =donnaruma ve varsa fırsat son dakikaya kadar bekle.. elano=ederson pena=Cuesta vs’e gerek yok, boşuna yük ve genç kalecinin (uzun zamandır ilk defa bir kaleci adayı çıkarttık altyapıdan) yetişmesine engel olacak. Dediğim bu renkdaş. Ayrıca çok da sıkma canını, olursa olur olmazsa da canımız sağ olsun.
Elanoyu edersona nasil bagladin anlamadim. Edersonu zapata yaptiniz 2 haftadir. Adam kac defa pl de golden glove kazanmis. Cli kazanmis kaleci. Iyi bir mali yapiyla neden alinmasin. Yasida kaleci icin uygun, yasli sayilmaz. Maasi 10m€ lara degil tabi. Ha bende isterim iyi genc yetenekli kaleci gelsin iyi maasla ama realite farkli oluyor. Neyse fazla uzatmicam, bunun üzerine cevap verirsen gercekten hesabin arkasinda @Recep Buruk olduguna süphe ederim ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt