Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu çocuğu Bjk kovalıyormuş neden araya girip almıyoruz 3.santrafor yedeği milli forvet işte
İşte aslinda 2 tane stoper var sağlam dias ve stoners ,ake surekli sakatlaniyor güvenilmezdias , stones , ake , khusanov ve gvardiol var normal gvardiol onceden solbek oynuyordu simdi oda stopere kaydi ait nouri gelince solbeke
Chelsea’nin manyak sahibiyle alay ettiler, adam her aldığını daha pahalıya satıyor, tam bir tüccar.
Muhtelemen ana tandemi gvardiol dias olacak stones ake khusanovu da rotasyona sokacak.İşte aslinda 2 tane stoper var sağlam dias ve stoners ,ake surekli sakatlaniyor güvenilmez
Khusanov muhtemelen kiraya verir seviyesi cok düşük
Evet bir ihtimal gvardiolu dusunuyor
Yoksa akanji en cok tuttuğu oyunculardandi
Elano kötü değildi, bize uymadı. O yüzden elano ile özdeşleştirdim. Nerede ne kazandığı önemli değil, sende ne yapacağı önemli. City tam Edersona göre, orda herşeyi kazanabilir; oyun tarzı uyuyor. Bize gelirse bocalar ve maliyeti de düşünülünce zapataya büyük ihtimalle dönüşür. Bak Mouya, kaç ŞL kupası var, fbde İsmail’den de kötü hale geldi. Yine de bu yazdıklarımız sadece ve sadece tahmin.. öngörümüz doğrultusunda ihtimalleri yazıyoruz hepimiz. Benim yazdıklarım ne kadar doğru ise, senin yazdıkların da o kadar doğru; tek hesabım var: Abdullah Aşur. Emin olabilirsin. Recep Buruk mod beni cezalandıran tek kişi burda. Hala neden attı konudan anlamış da değilimElanoyu edersona nasil bagladin anlamadim. Edersonu zapata yaptiniz 2 haftadir. Adam kac defa pl de golden glove kazanmis. Cli kazanmis kaleci. Iyi bir mali yapiyla neden alinmasin. Yasida kaleci icin uygun, yasli sayilmaz. Maasi 10m€ lara degil tabi. Ha bende isterim iyi genc yetenekli kaleci gelsin iyi maasla ama realite farkli oluyor. Neyse fazla uzatmicam, bunun üzerine cevap verirsen gercekten hesabin arkasinda @Recep Buruk olduguna süphe ederim![]()
Üstad sen kac yasindaydin evli misinakanji düşüşte bi herif ama sırf pl deneyimi hasebiyle isteriz tabii
Kokanji mi?Tzolakis, Boey (kiralık), Marcao tipi bir stoper, İlkay, G.Sazdağı, regen Melo alıp toplam 25m Euro'ya transferi kapatalım. Ne uğraşıyoruz Akanji, Kokanji, Ederson, Mederson, Costa, Posta, Singo, Zingo....