Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu çocuğu Bjk kovalıyormuş neden araya girip almıyoruz 3.santrafor yedeği milli forvet işte

Uzun süreli ciddi sakatlıklar falan olmadığı sürece kupa dışında oynayamaz. O yüzden biz de almayız, o da istemez. Ayrıca CL listesinde gurbetçi yerimiz 1 tane, o da Berkan'ı saymazsan. Şu an orta saha rotasyonunun darlığında Berkan'ı da saymak zorundayız. Onu saymasak da o 1 kontenjanı da daha net İlkay vb gurbetçiler için saklıyoruz muhtemelen.

Sane ve Osimhen çekilen sezonda üzülerek söylüyorum ama bu transfer beceriksizliği yüzünden yönetim istifa ! Sane ve Osimhen aldınız diye size gitme sana muhtacım diyecek halimiz yok !

dias , stones , ake , khusanov ve gvardiol var normal gvardiol onceden solbek oynuyordu simdi oda stopere kaydi ait nouri gelince solbeke
İşte aslinda 2 tane stoper var sağlam dias ve stoners ,ake surekli sakatlaniyor güvenilmez
Khusanov muhtemelen kiraya verir seviyesi cok düşük
Evet bir ihtimal gvardiolu dusunuyor
Yoksa akanji en cok tuttuğu oyunculardandi

Chelsea’nin manyak sahibiyle alay ettiler, adam her aldığını daha pahalıya satıyor, tam bir tüccar.

Adam 2-3 sene piyasada ne kadar genç topçu varsa topladı. Piyasanın hareketlendiği ve fiyatların tavan yaptığı sezon çoğunu sattı. Piyasanın hareketlenmesinde bile onun 2-3 yıllık stratejisinin katkısı vardır. Resmen borsada yerden kağıt alıp tavandan satan manipülatör :D

Osimhen fazla tuzlu geldi ve kasada para yok diye böyle isimlerle oyalayip, son günlerde umarim kazikli Dombele tarzi panik kiralari gelmez.

İşte aslinda 2 tane stoper var sağlam dias ve stoners ,ake surekli sakatlaniyor güvenilmez
Khusanov muhtemelen kiraya verir seviyesi cok düşük
Evet bir ihtimal gvardiolu dusunuyor
Yoksa akanji en cok tuttuğu oyunculardandi
Muhtelemen ana tandemi gvardiol dias olacak stones ake khusanovu da rotasyona sokacak.

Elanoyu edersona nasil bagladin anlamadim. Edersonu zapata yaptiniz 2 haftadir. Adam kac defa pl de golden glove kazanmis. Cli kazanmis kaleci. Iyi bir mali yapiyla neden alinmasin. Yasida kaleci icin uygun, yasli sayilmaz. Maasi 10m€ lara degil tabi. Ha bende isterim iyi genc yetenekli kaleci gelsin iyi maasla ama realite farkli oluyor. Neyse fazla uzatmicam, bunun üzerine cevap verirsen gercekten hesabin arkasinda @Recep Buruk olduguna süphe ederim ;D
Elano kötü değildi, bize uymadı. O yüzden elano ile özdeşleştirdim. Nerede ne kazandığı önemli değil, sende ne yapacağı önemli. City tam Edersona göre, orda herşeyi kazanabilir; oyun tarzı uyuyor. Bize gelirse bocalar ve maliyeti de düşünülünce zapataya büyük ihtimalle dönüşür. Bak Mouya, kaç ŞL kupası var, fbde İsmail’den de kötü hale geldi. Yine de bu yazdıklarımız sadece ve sadece tahmin.. öngörümüz doğrultusunda ihtimalleri yazıyoruz hepimiz. Benim yazdıklarım ne kadar doğru ise, senin yazdıkların da o kadar doğru; tek hesabım var: Abdullah Aşur. Emin olabilirsin. Recep Buruk mod beni cezalandıran tek kişi burda. Hala neden attı konudan anlamış da değilim:) iyi forumlar renkdaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt