Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam 2-3 sene piyasada ne kadar genç topçu varsa topladı. Piyasanın hareketlendiği ve fiyatların tavan yaptığı sezon çoğunu sattı. Piyasanın hareketlenmesinde bile onun 2-3 yıllık stratejisinin katkısı vardır. Resmen borsada yerden kağıt alıp tavandan satan manipülatör :D
Alttan alip ustten satiyor. Bizimkiler de tam tersi.

Bir tane tutarsa kar ettirecek karlı genç yerli alalım dedim ya sanki Sörloth alcaz hocam o kadar zahmetli iş değil yav.

Boluspor otluk zemininde falan Morata görmek istemiyorum daha
Bu çocuklar oynamalı, gelip bizde bekleyerek gelişemez. Yusuf en yeteneklileri gurbetçilerin, ama oynatmıyor hoca, haklı yada haksız. Altyapıda yetiştirdiklerine o şansı ver. 20+ yaşlar futbol için artık genç sayılmıyor.

Bilmeyenler içün gereksiz bir açıklama; "liboş" liberallere tahkir etmek amacıyla söylenen bir aşağılama sözüdür, Naci ironi yapmak için mi böyle bir soyadını üstlendi yoksa gerçekten liboş mu onu bilemicem, deyvermiyor da 😄

@Naci Liboş

oyuncunun direkt haber alıntılayıp "haberim yok" demesi, transfere istekli olmadığının bir göstergesi değil mi adeta? hiçbir şey demeyebilirdi gayet. ben bayağı negatif taraftayım bu tranferde (olmayacağı kanısındayım yani).
Ben nötr taraftayım çünkü daha olmamış bir şey için yorum yapamam.

Tamam haklısın da 2 2.5 lar gözümüze yüksek gelirken bı anda gündemdeki her oyuncu için 6, 7 m dan bahsediliyor. Hem takım içi dengeleri bozacak başarı gittiği anda zaten gelirler düşecek gerisini düşünmek bile istemiyorum.
Iyide avrupada büyk takimlarda bunlar normal. O takimlarla yarismak istiyorsan bunlari ödeyecegin. Sorun her sene oralarda olmak ve en azindan ceyrek finala kadar cikmak. Onu basarirsan maaslar sorun olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt