- 26 Ocak 2021
- 35.078
- 33.708
- 2.233
Ayni soruyu sana yöneltiyorumÜstad sen kac yasindaydin evli misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayni soruyu sana yöneltiyorumÜstad sen kac yasindaydin evli misin
BekarimAyni soruyu sana yöneltiyorum
Ben de sana soruyorum, 2.Cumhuriyetçi bir liboş musun?Ayni soruyu sana yöneltiyorum
Alttan alip ustten satiyor. Bizimkiler de tam tersi.Adam 2-3 sene piyasada ne kadar genç topçu varsa topladı. Piyasanın hareketlendiği ve fiyatların tavan yaptığı sezon çoğunu sattı. Piyasanın hareketlenmesinde bile onun 2-3 yıllık stratejisinin katkısı vardır. Resmen borsada yerden kağıt alıp tavandan satan manipülatör![]()
Bekarım rtaşBen de sana soruyorum, 2.Cumhuriyetçi bir liboş musun?
29 yada 30 sun lan sen yalanı bırakBekarim
22
Liberal bekar o zamanBekarım rtaş
Avrupada son 24 sart.Cidden bu maaş olayı çok çok kötü yerlere gitmeye başladı. İnşallah ileride sorun olmaz.
Bu çocuklar oynamalı, gelip bizde bekleyerek gelişemez. Yusuf en yeteneklileri gurbetçilerin, ama oynatmıyor hoca, haklı yada haksız. Altyapıda yetiştirdiklerine o şansı ver. 20+ yaşlar futbol için artık genç sayılmıyor.Bir tane tutarsa kar ettirecek karlı genç yerli alalım dedim ya sanki Sörloth alcaz hocam o kadar zahmetli iş değil yav.
Boluspor otluk zemininde falan Morata görmek istemiyorum daha
Tamam haklısın da 2 2.5 lar gözümüze yüksek gelirken bı anda gündemdeki her oyuncu için 6, 7 m dan bahsediliyor. Hem takım içi dengeleri bozacak başarı gittiği anda zaten gelirler düşecek gerisini düşünmek bile istemiyorum.Avrupada son 24 sart.
Ben nötr taraftayım çünkü daha olmamış bir şey için yorum yapamam.oyuncunun direkt haber alıntılayıp "haberim yok" demesi, transfere istekli olmadığının bir göstergesi değil mi adeta? hiçbir şey demeyebilirdi gayet. ben bayağı negatif taraftayım bu tranferde (olmayacağı kanısındayım yani).
Gerçekten LiboşBilmeyenler içün gereksiz bir açıklama; "liboş" liberallere tahkir etmek amacıyla söylenen bir aşağılama sözüdür, Naci ironi yapmak için mi böyle bir soyadını üstlendi yoksa gerçekten liboş mu onu bilemicem, deyvermiyor da
@Naci Liboş
Iyide avrupada büyk takimlarda bunlar normal. O takimlarla yarismak istiyorsan bunlari ödeyecegin. Sorun her sene oralarda olmak ve en azindan ceyrek finala kadar cikmak. Onu basarirsan maaslar sorun olmaz.Tamam haklısın da 2 2.5 lar gözümüze yüksek gelirken bı anda gündemdeki her oyuncu için 6, 7 m dan bahsediliyor. Hem takım içi dengeleri bozacak başarı gittiği anda zaten gelirler düşecek gerisini düşünmek bile istemiyorum.
@Sağ bek oynayabilen stoper ile iddiaya girip kaybetmenin üstüne kendisinin bana bir hediyesidir rtaşBilmeyenler içün gereksiz bir açıklama; "liboş" liberallere tahkir etmek amacıyla söylenen bir aşağılama sözüdür, Naci ironi yapmak için mi böyle bir soyadını üstlendi yoksa gerçekten liboş mu onu bilemicem, deyvermiyor da
@Naci Liboş
Adam seni besim tibuk yapmış daha ne istiyon@Sağ bek oynayabilen stoper ile iddiaya girip kaybetmenin üstüne kendisinin bana bir hediyesidir rtaş
Gerçekten liboşBilmeyenler içün gereksiz bir açıklama; "liboş" liberallere tahkir etmek amacıyla söylenen bir aşağılama sözüdür, Naci ironi yapmak için mi böyle bir soyadını üstlendi yoksa gerçekten liboş mu onu bilemicem, deyvermiyor da
@Naci Liboş