- 4 Ağustos 2009
- 83.651
- 62.299
- 5.093
Baris diye bir oyuncumuz varİcardi daha hedef santrafor oynayamaz uzun süre Osimhen’in yedeği kim olacak İcardi’ye bişey olursa?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baris diye bir oyuncumuz varİcardi daha hedef santrafor oynayamaz uzun süre Osimhen’in yedeği kim olacak İcardi’ye bişey olursa?
Barış yokken solda kim oynayacakBaris diye bir oyuncumuz var
Butun takimin sakatlandığı senaryoda 20 kisi daha alalim rts Deniz gül yetmez.Barış yokken solda kim oynayacak
oyuncunun direkt haber alıntılayıp "haberim yok" demesi, transfere istekli olmadığının bir göstergesi değil mi adeta? hiçbir şey demeyebilirdi gayet. ben bayağı negatif taraftayım bu tranferde (olmayacağı kanısındayım yani).Akanji’ye daha teklif gitmemiş. Teklif gitmeden nasıl yatıyor? Nedir bu panik?
Hele bi reddetsin, o zaman panikleriz hep beraber![]()
Amerikan kapitalist sistemini iyiden iyiye oturtmaya başladılar kulube. Cwumeka ya da 25 mi ne istiyorlar sanırımChelsea’nin manyak sahibiyle alay ettiler, adam her aldığını daha pahalıya satıyor, tam bir tüccar.
Sagbekte bunu yerler üstad lukakuyu sagbek oynattıgini düşün![]()
Axel Disasi - Oyuncu profili 25/26
Axel Disasi, 27, Fransa ➤ Chelsea FC, 2023'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 22.00 mil. € ➤ * 11 Mar 1998, Gonesse, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Şu kardeşte hem sağ bek hem stoper neden buna girmedi bizimkiler acaba geçen sene baya adımız geçti boyu da uzun
![]()
Axel Disasi - Oyuncu profili 25/26
Axel Disasi, 27, Fransa ➤ Chelsea FC, 2023'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 22.00 mil. € ➤ * 11 Mar 1998, Gonesse, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Şu kardeşte hem sağ bek hem stoper neden buna girmedi bizimkiler acaba geçen sene baya adımız geçti boyu da uzun
Adam aldığı tüm takımları acayip seviyeye getirmiş en son lakers'ı aldı nba'deChelsea’nin manyak sahibiyle alay ettiler, adam her aldığını daha pahalıya satıyor, tam bir tüccar.
Kral üç kulvarda oynayacaksın ne kanat yedeğin var ne forvet yedeğin doğru düzgün. Bir tane genç koyacaksın böyle kupada oynayacak gerekirse.Butun takimin sakatlandığı senaryoda 20 kisi daha alalim rts Deniz gül yetmez.
Ya kalmak istiyor yada 1.5 menajer ücretinden atmiştir onu ya kalmak istiyorsa aksam / yarın kovuldugunu anlar buyuk ihtimalle. mesele paraysa ise cingene pazarligi sürecimiz başlamış demektir.oyuncunun direkt haber alıntılayıp "haberim yok" demesi, transfere istekli olmadığının bir göstergesi değil mi adeta? hiçbir şey demeyebilirdi gayet. ben bayağı negatif taraftayım bu tranferde (olmayacağı kanısındayım yani).
Elanoyu edersona nasil bagladin anlamadim. Edersonu zapata yaptiniz 2 haftadir. Adam kac defa pl de golden glove kazanmis. Cli kazanmis kaleci. Iyi bir mali yapiyla neden alinmasin. Yasida kaleci icin uygun, yasli sayilmaz. Maasi 10m€ lara degil tabi. Ha bende isterim iyi genc yetenekli kaleci gelsin iyi maasla ama realite farkli oluyor. Neyse fazla uzatmicam, bunun üzerine cevap verirsen gercekten hesabin arkasinda @Recep Buruk olduguna süphe ederimBen transfer yapma mı dedim? Osimhen =donnaruma ve varsa fırsat son dakikaya kadar bekle.. elano=ederson pena=Cuesta vs’e gerek yok, boşuna yük ve genç kalecinin (uzun zamandır ilk defa bir kaleci adayı çıkarttık altyapıdan) yetişmesine engel olacak. Dediğim bu renkdaş. Ayrıca çok da sıkma canını, olursa olur olmazsa da canımız sağ olsun.
O kadar da değil yav hızlıydı ben izlerkenSagbekte bunu yerler üstad lukakuyu sagbek oynattıgini düşün