Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur haberlerini yaptiran Ali Koc'tan ziyade Genel Kurul'daki muhalefet yani Esref/Aysal odagi bence. Zaten Cakar bu muhabbeti Beyaz Futbol'da ilk yaptiginda ROK bunu ima edecek bir sey soyledi

Hatta Nevzat'in attigi gorselde Esref'in olmasi tesaduf degil... Bunlar nefretlik ya. Gs icin hicbir sey yapmazlar ama Gs bunlarin mali kendi gozlerinde
Aysal'a nefret falan kusmuyorum. Zaten dogrudan Aysal veya Esref Hamamcioglu yaptirmistir manasinda soylemedim. Genel Kurul pek cok fraksiyondan olusuyor. Son secimde Esref Hamamcioglu tarafinda olan bir grup, isi Dursun Ozbek AKP'nin adayi, biz Ataturkcu degerlerin adayiyiz meselesine indirgedi secim surecinde. Haksiz da degillerdi zaten, ben de Esref Hamamcioglu'nu destekliyordum ve hala da seviyorum. Bu grubun yuruttugu secim calismalarinda bu dedikodular cikmisti, Erden Timur'a uc koldan saldirildi: 1)Muteahhit olmasi ve dolayisiyla gayrimenkul projelerinde rant goturmeye gelecek olmasi ihtimali, 2)Zamaninda hukumetin bazi politikalarini savunmus olmasi ve besli cete muteahhitleriyle verdigi fotograf, ve 3)Bu "tarikat" meselesi ki dedigim gibi bu kadin tarikat lideri degil mutasavvif sadece.

Ali Koc da elbette bunu kullaniyordur onun da dahli vardir ama bence temel odak o degil. Zaten Ali Koc'un nasil isine yarar ki bu? GS taraftari bu haberleri gorup birden Erden Timur karsiti olmayacak. Hatta aleyhinde olur bizi konsolide eder ki nitekim etti. Net sekilde genel kuruldaki algiyla ilgili bir is bu.
Dun yazmistik. Satir aralarini okumayi ve analitik dusunmeyi basarabilenler icin zaten belliydi bu operasyonun odaginin Ali Koc olmadigi. Galatasaray ic siyasetinin dinamikleri calisiyor ve hedefte Erden Timur var anlasilan. Bu adami yemelerine izin verirsek bize yaziklar olsun. 40 yilin basi elini cebine atabilen ve menfaatsiz seven birini bulmusuz pamuklara sarmaliyiz.

Bir lafim da Hamamcioglu cephesine... Ne kadar saf ve salakmisim. Sizleri Cumhuriyet degerlerine vurgu yaptiginiz icin cok seviyordum. Ancak Galatasaray Ataturkculugu sekilci ve statukocu olarak surdurenlerin kulubu degildir! Yallah Fener'e. Onlar cok sever formalara Ataturk imzasi atip arkada neci olduklari basindan beri belli savcilarla hali saha maci yapmayi!! Onlar cok sever buyuk Ataturk posteriyle buyuk RTE posterini yan yana asip divanda show yapmayi! Bizim kulubumuzun temel ilkesi Cumhuriyet degil demokrasidir...

ahhhh kara sevdalarrrrrrrr

Yağızin ,Galatasaray'a kufredecek kadar holigan fenerli olduğunu bilmeyen taraftarlarımız var hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt