Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.307
- 13.627
- 1.998
Yagiz ne haberi girdiYağızın felan girmesi beni korkutuyor o çakal elinden aldı fb demek için bile ısmarlama haber yapabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yagiz ne haberi girdiYağızın felan girmesi beni korkutuyor o çakal elinden aldı fb demek için bile ısmarlama haber yapabilir.
kendisi benim tr temsilcim olurYetkili bir abiye benziyorsun reis
Yeeeah alakam yokberkenin tip bu cocuga baya benziyo
zaten kiralik 31 yaşına gelecek seneye bonservis vermek aptallık olur.Seferovic'e yazık olur ya eğer Belotti gelirse
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Furkan Korkmaz eşref başkan hâlâ piyasada geziniyor
bir dahaki seçim aday olur mu
Ekli dosyayı görüntüle 173287
Seferovic'e yazık olur ya eğer Belotti gelirse
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gomıs gidecek yedek olarak hertürlü alınırzaten kiralik 31 yaşına gelecek seneye bonservis vermek aptallık olur.
Zaman gösterecek.zaten kiralik 31 yaşına gelecek seneye bonservis vermek aptallık olur.
İnşallah renktaş inşallah. 2 sene önce torino maçına denk geldim bi adam var her kafa topunu indiriyor acayip hırslı dedim bize böyle forvet lazım kim bu adam diye sormuştum hatta dediler belotti piyasa değerine baktım dedim bu adamı bize yedirmezler . Sanırım geçen sene de italya milli takımında gördüm bu iş iyice yaş dedim. Şimdi ismi geçiyor çok sevinirim şahsen.Onlarda Belotti'yi ikna edebilecek 1 tane adam yok kaldı ki bizde Mancini faktörü var milli takıma seçilme garantisi verirse git oyna der İtalya'da şu an ilk 5 takımda forvet sorunu yok oynamak istiyorsa bize gelecek
Est.f'llahYetkili bir abiye benziyorsun reis
Hayatinda bizim seviyede bir kulupte oynama firsati bir daha ayagina gelmez. Yakinda depresyona girer 3-4m edecek adama 5-6m'lere kadar ciktik maasi da yagli olacakti 1.3m-1.5m bandinda. Neyse ki bizimkiler son dakka ayiktiYalnız Evander ne heyecan yapmıştır. Transfer olursa Torriera, Mertens, Seferovic ile oynayacak.
gomis+omarı yollayabilsek 3.1 maaş boşalır da zorgomıs gidecek yedek olarak hertürlü alınır