- 13 Ekim 2014
- 108.815
- 58.473
- 4.588
Thiaw icin yangin yapsakBelotti'yi alırsan Erden başkan ne diyeceklerini şaşıracaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Thiaw icin yangin yapsakBelotti'yi alırsan Erden başkan ne diyeceklerini şaşıracaklar
AmatörEvo 3. Lig topcusu bir cacik olmaz bundan
Cica 3e Satıp evanderi 6ya alabilirzDaha iyisi cica +3m€ verelim takas edelim herkes mutlu olsun
Cicaldau iyi bi takımda belki katkı verir bi denesek nasıl olur. Belki iyi bi yedek kazanırız
Aramız açık.seni pek iplemiyor kank
İşte almak için 1 sebep daha !!!!Evo 3. Lig topcusu bir cacik olmaz bundan

Konya belki ister diye düşünüyordum ama hiç dedikodusu geçmedi sanırımCica tam alanya topcusu
Tek pasci takim alanya
Orada parlatip satmak lazim
Okan hocamı arıyorum şimdiCicaldau iyi bi takımda belki katkı verir bi denesek nasıl olur. Belki iyi bi yedek kazanırız
Yok hocam.ya bir sene takıma uymadı belki diğer sene uyacak ya da başka takımda uyacak. Ben kalitesiz amatör vasat vb denilecek oyuncular olduğunu düşünmüyorum . Ama cigaldau gidebilir derimCica yi kimse istemiyor yav herif bos, bu morutan cica transferlerinde büyük oyunlar oynandi
sen niye bu hale geldin lan
ya rahmı varYokmu burda danimarkali gurbo bize biraz midjyland forumlardan anlatsin evanderin hakkinda ne diyolar