Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu isimlerden en az iki tanesi alınmalı

Becir sakat değilse çok iyi olur. Biraz detaylı izledim maclarini filan. Baya sağlam stoper hatta Marcaodan iyi ayakları var. Kesiciligi, mücadelesi ve hamleleri baya başarılı. İnatçı olduğu için pozisyonlarda sürekli geri dönüp rakibe geçit vermiyor. Bence listedeki en iyi adam.

Semih alt yapidan cikinca capraz baglarini koparmisti hatirladigim kadar. Iyi gitti bunca sene. Yolu acik olsun.

Kizilyildiz'daki eleman niye yok?
Cocuk teknik ve iyi yukseliyor. Aslinda Avrupa maclarini izlemek lazimdi

semih kaya iyi adam.bir sürü derbi oynadi,ama en cok twitterda fblilere siz gecen hafta neyi kutluyodunuz ya diye yaptigi gondermelerle hatırlayacağım.2012 ve 2013te fblilere cok geçirdi twitterdan

Umarım hafta sonu maça göre değilde aciliyete göre transfer süreci devam eder. En çok hareket 1-8 eylül olur ama

Alt yapıdan çıktı, oynayınca elinden geleni yaptı 3 kuruşa. Bonservis kazandırdı. Futbolu bıraktı.

Bir insanı da iyi anın yav.
Kötü futbolculugu bile tolere edilebilirdi. Fakat bu adamda ciddi bir zeka sorunu vardı.
Zeki insan bir konuda etrafı, başkanı, hocası, taraftarı ne düşünüyor takip eder.
Yabancı sınırını konusunda başkanı hocası taraftarı sınırsız olması için mücadele ederken. Fenerbahçe medyasının lağım çukuru NTVSpor da programa katılıp. Galatasaray düşmanı iki şeytanın Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay denen heriflerin çanak sorusuna düşüp Bence yabancı sınırı Bir olmalı Rakamla 1 olmalı diyen adama pek sempati duyamıyorum
Herşeyi geçtim şu lafı söylemek Yabancı sınırını kaldıran ve kariyerini borçlu olduğu Fatih Terime ayıp yahu.

Becir Omeragic en geç 2 sene içerisinde Sevilla veya daha üstü bir takıma gider zaten.
Hatta ben Sevilla'nın yerinde olsam şu an alırdım. Nasıl olsa stoper rotasyonları yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt