Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.234
- 18.391
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtalyan futbolcular nadir çıkıyor ama İtalya dışına.Belotti MT oyuncusu sayılmaz 20 maçı falan vardır o da yedektir.
Avrupa desen toplam 6 maçı var.
Kendine saygısı olsa 29 yaşına gelmiş çıkar Avrupa oynamayı hedeflerdi.
Ya mental açıdan sıkıntılı ya da korkak 1 herif.
Valla izlemedim yutub dışında ama edindiğim izlenim mevlüt erdinçin italyan versiyonuBelotti nasıl topçu knk
Mesela neyini beğenmiyorsun sen yıllarca italya liginde taş gibi oynamış 20 üstü goller atmış kuvvetli sağ ayak var sol ayak var kafa golu var bitiriciliği güzel.Hiç izledinmi yutub dışında
Bi analiz edermisin
İyi olup da üst seviyeye çıkmayan az var. Fark yaratacak seviyede olmadıklarından İtalya devlerine gidiyorlar.İtalyan futbolcular nadir çıkıyor ama İtalya dışına.
Italya ile 20 senedir calisiyorum. Disa kapali tutucusu hic cekilmez. Karisi alisamaz, bu herifi de etkiler. Bu isleri hesaba katip uzak durmali.Birileri bana bu parayı teklif edecek eşim de hayır diyecek öyle mi? Ben o eşi bırakır yerine aynısından 10 tane daha eş alırım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gozdende düstü beğeniyordum bu adamı premier ligde 10m euroya salarlar gibi.gerard deulofeu alalım...
1m net maaşı var. bonservisini kaça salarlar bilmiyorum
Belotti için diyorsan belotti'yide 1 kere de olsa izlemissindir be abiTm değerine bakıp hiç izlemedikleri adam için ölüyolar,griliş çöpünüde tm değerine bakıp istiyolardı
Anksiyetesi var herifin endişe sorunu vardirBelotti MT oyuncusu sayılmaz 20 maçı falan vardır o da yedektir.
Avrupa desen toplam 6 maçı var.
Kendine saygısı olsa 29 yaşına gelmiş çıkar Avrupa oynamayı hedeflerdi.
Ya mental açıdan sıkıntılı ya da korkak 1 herif.