- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Geçmiş olsun Visca
şimdi bana kızacaklar ama herif kova burcu ve dolunay kovada oldu,viscanın tam derecelerinde.marstanda yemiş kareyi,çok sertleştirmiş bu olayı.uyaramıyosunda bu tarz seyleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun Visca
Renkdas senin Soyismin neden büyük yaziliİsterlerse sahura alsınlar şampiyonluğumuzun önünde kimse duramaz bu saatten sonra
Dursun iktidarı bağlamış şampiyonluk sözü almıştır peşkeş arazi karşılığı(görevde kalması şar,görevde kalması içinde şampiyon olması şart)
Dedi al cevapla
CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzaylı misin senYoda+bizzat kendi suratım karışımı
Semih nalbantKim bunu diyen
Kimsenin linç ettiği yok. Senin onu tanıman burda öyle mesaj atacağı anlamına gelmez. Ki seninde hoşuna gitmemiştir. Neyse konu kapandı zaten. Silindi.@Semih Nalbant kardesimizi linc etmeye calisiyorlar
3 sene once oyle istemistim kaldi bilmiyorum bende renktaasRenkdas senin Soyismin neden büyük yazili
Torreira ve Berkan kova bucuymuş. Yarın oynatmasak iyi olacak o zaman.şimdi bana kızacaklar ama herif kova burcu ve dolunay kovada oldu,viscanın tam derecelerinde.marstanda yemiş kareyi,çok sertleştirmiş bu olayı.uyaramıyosunda bu tarz seyleri
Ne yazdı bilmiyorum ama dursun ilk geldiğinde araziler bildiğin yok parasına birilerine peşkeş çekildi burada aylarca yazdık eleştirdik.Lincle ne alakasi var adam peskes cektigimizi soyluyor.. Hayirdir ?
lille'in 14 milyona aldıgı eleman da bisey yapamadıMostafa oyundan cikti
Hayır uzaylı olsam nolucak???Uzaylı misin sen
Senin memlekete gideriz buralardan sıkıldımHayır uzaylı olsam nolucak???
Her neyse renkdaş burda bazı arkadaşların provokasyonlarına takılma fazla raporla geç3 sene once oyle istemistim kaldi bilmiyorum bende renktaas
emre mor ve bruma da dikkat etmeli sakatlıklara.
Şimdi sen buradakilerin Galatasaraylılığına mı laf ediyorsun? Netleştireyim de ona göre cevap vericem.Aynisini bende soyledim kimse tinlamdi renktas. Sorsan hepsi buyuk Galatasarayli