Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
55A92AFB-A53D-4D57-BA32-EF9AAF5526F2.webp

Midso ilk 11 olur mu dersin. Bir maç daha kötü oynarsa olabilir. Şuanda bişey diyemiyorum ama bence toparlar. İyi bir pasör
oliveira bu sekilde oynayacaksa mico 11 oynamalı zaten. beni hic tatmin etmedi oliveira. tamam top kaptırmıyor ama bisey de uretmiyor. savunmaya katkısı da yok. temelle dursunun arı fıkrası gibi.

Valla renktas olamaz diyemiyorum ama oliviera patlasinda istemem. Uyum sorunu bence bide form tutması lazım. Hak dersen Antalyaspor maçına göre midso ama kim daha çok heyecan veriyor oliviera

Cok yavas ve agir kaciyo rtas, begendigim tip orta saha degil. 4 sene 2,75m kontrati ne yapti da hak etti? Bence yönetim bu transferde cok acele davrandi. Oliveira basliginda da yazmistim, malesef buna daha cok sövecez.

Oliveira'nın performansının eleştirilmesinin bir sebebi de Berkan ve Emre Akbaba'nın payı olduğunu da unutmayın adam Antalya deplasmanında tek başına orta sahaya hükmetmeye çalıştı. Yarın Mitso ile izleyince farkı anlayacaksınız.

Oliveira'nın performansının eleştirilmesinin bir sebebi de Berkan ve Emre Akbaba'nın payı olduğunu da unutmayın adam Antalya deplasmanında tek başına orta sahaya hükmetmeye çalıştı.
Bi bakalim gidisata, toplamassa micö duruyo gül gibi kenarda, kapar formayi

Sergio set oyuncusu. Antalya deplasmanında, topun da pek bizde kalmadığı bir maçta fark yaratamaması normal ama iç sahada, oyunu rakip alana yıktığın bir maçta nasıl bir futbolcu olduğunu herkese gösterecektir. Sergio gibi bir futbolcu zaten üst düzey tempoda oynayan biri olsaydı, bu yaşında ne işi olurdu Türkiye'de?

Oliveira'nın performansının eleştirilmesinin bir sebebi de Berkan ve Emre Akbaba'nın payı olduğunu da unutmayın adam Antalya deplasmanında tek başına orta sahaya hükmetmeye çalıştı. Yarın Mitso ile izleyince farkı anlayacaksınız.
mico da taylan ve emre kılınc'la oynadı ona bakarsan.

oliveira'yi geride kullandığımız sürece pek katkı alamayiz gibi gözüküyor, enerjisi dayanmıyor geride

Sergio set oyuncusu. Antalya deplasmanında, topun da pek bizde kalmadığı bir maçta fark yaratamaması normal ama iç sahada, oyunu rakip alana yıktığın bir maçta nasıl bir futbolcu olduğunu herkese gösterecektir. Sergio gibi bir futbolcu zaten üst düzey tempoda oynayan biri olsaydı, bu yaşında ne işi olurdu Türkiye'de?
en tehlikeli yorumlar bunlar.
siz onu uc mac sonra gorun.
siz onu on numara oynarken gorun.
siz onu falancayla birlikte gorun.
boyle boyle sezon gecer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt