Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.531
- 48.024
- 4.933
Orjinali tekrar dirilirse belki``Best 75 goals of magnificient Mostapha Mohammed``
videosu ne zaman gelir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orjinali tekrar dirilirse belki``Best 75 goals of magnificient Mostapha Mohammed``
videosu ne zaman gelir?
gidiyor munelsson sonrası stoper önerim
![]()
Abdul Mumin - Oyuncu profili 25/26
Abdul Mumin, 28, Gana ➤ Rayo Vallecano, 2022'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 3.00 mil. € ➤ * 6 Haz 1998, Accra, Ganawww.transfermarkt.com.tr
Yurtdışında bir takım ile anlaşmış sanırım. Hatirlayamadim. Buraya gelmez o benceWillian boşa cıkmıs acaba kime girecek. Fener mi besiktas mı bence fenere girecek.
Adam ayakta duramıyor epl de belasını şey yaparlar. İnşallah Jesus alır.fulham
Yolla gelsin ustat en fazla myc yiyip nobetten atilirsinBelotti haberi varmıs ama kaynak saglam degıl gıbı o yuzden paylasmıyorum.
Fulham diyorlar keşke fenere girse orada oynayamaz bitik herifYurtdışında bir takım ile anlaşmış sanırım. Hatirlayamadim. Buraya gelmez o bence
Maguire tarihde en büyük kazik olabilir, leicester manu’yu resmen soydu gahaggshs
Yanlis kisiyi alintilamisim
Birazdan yer inşallahhull önde. ettiğmiiz bedduğalar bi işe yaramıycak gibi.
Şimdi karsıma cıktı. Yasaklı kaynak degıl diye biliyorum ama daha önce bir şey bildikleri oldu mu ki @Sergen Zeren bilir. Bilgi vereklermiş güya cumhurbaşkanı sözcüsü sanki .kYolla gelsin ustat en fazla myc yiyip nobetten atilirsin
Attıkları golü görmen gerek üstathull önde. ettiğmiiz bedduğalar bi işe yaramıycak gibi.
Aksam bana pusu kurmaya calisanlar nerde