Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem e içim hiç ısınmadı, sahada çok antipatik ve bencil duruyor
oliviera da oynatsan dert oynatmasan dert topçusu olacak başımıza
pva ile olmaz acil bek lazım (kazımı da 2 maçta çöp ederiz)
yardıran bi forvet lazım
dübüa da gelsin çabuk..

Bir dönem yakalanan Seri - Onyekuru uyumu Sergio - Kerem arasında da olabilir. Kerem sürekli defans arkası koşu zorlamalı.
Burada Okan hocaya iş düşüyor.

Dogru degil maalesef
Tabiki değil,alay ediyorum.dunden beri sergio geride oynamamali diye yorum yaptim ama sen bile inandin şu yazdigima.demekki ciddi sorun var,insanlar benden alinti yaptığında.ta torrent döneminden yaptığım yorumu okana soyledigim soylendi

İki santraforla çift forvet oynanamayacağını ben biliyorum ama yıllardır futbolun içinde olan hocalarımız bilmiyor.

Metehan oynasin savunma da zaten derdimiz savunma degil gol atamayan bir takima habire stoper almayi biraksinlar.Nelson da gidiyorsa gitsin bu ne ya iki haftadir gitti geldi oldu bitti takim gram top oynamiyor biz nelsonun seyinin keyfindeyiz.

Eskiden yasli kurt alirdik iki uc sene kafamiz rahat olurdu song ujfalusi thomas vs bir cogu da efsane oynadi guzel anilarla gitti.

Metehan oynasin hamza oynasin elin artiklarina yilda 2.75 para veriyorsun top kaybetmekten baska bisey yapmiyorlar

Her sene bi ton adam alip diger sene kurtulmak icin dua ediyoruz yemin ederim sıkıldım bıktım

Anadolu takimlarinin verdigi futbol mucadelesi daha karakterli geliyor artık

Bu medya bu kitle bu transfer cikmazi ve sacilan paralar resmen dram

Mevzu yenilmek degil o kadar para harcayip oynadigin oyunda ışık olmaması tat olmaması

Feyenoord maci izliyorum 19 20 yasinda cocuklar barcelonayi aratmayacak top oynuyor vallahi gucume gidiyor biz milyonluk adamlarla anamizin ligin de koy takimlarina 3 puan hediye ediyoruz kotu oynuyoruz rakibe baski yapamiyoruz ligde 13. oluyoruz

Tabiki değil,alay ediyorum.dunden beri sergio geride oynamamali diye yorum yaptim ama sen bile inandin şu yazdigima.demekki ciddi sorun var,insanlar benden alinti yaptığında.ta torrent döneminden yaptığım yorumu okana soyledigim soylendi
Son cumleni okumamisim ozur dilerm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt