Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir pivot seferovic
Bir teknik mertens
Bir bitirici gomis
Birde delici, presci belotti
Birde turk umut bozoku aliriz iste

Her tur forvet topcumuz oluyor

belottinin geçen sene ayağı felan mı kırıldı, adı nasıl bizle çıkıyor?

Seferovic varken Belotti seviyesinde benzer tip bir santrafora gitmeyiz sanıyorum, bence de sakatlık riski olan Seferovic'e benzer tip bir adam lazım, çünkü o tarz bir adamın varlığı çevresindekilerin oyununu rahatlatacak ama o oyuncu Belotti gibi 11'de bekleyecek biriyken, Mertens ve yerli durumundan dolayı oynamak zorunda gibi duran Yunus-Kerem varken iki santrafor ikisinden biri mecbur yedek kalacaktır. O zaman da mutsuzluklar başlar. Daha genç ama benzer niteliklerde gelişmeye müsait, yedek bekleyebilecek ve Seferovic önümüzdeki yıllarda kalsa bile yavaş yavaş formayı devralacak biri olsa daha mantıklı. Ha bizim onlara sunacağımız formda ve sağlıklı olan oynar, rekabet etmek sizin işiniz felsefesini kabul edip yedek kaldıklarında sorun etmeyeceklerse o zaman Belotti'nin de başımın üstünde yeri var. Nadiren beraber de oynayabilirler o ayrı ama A planı olmaz.

Tabi ciddi ciddi Belotti ve ayrıca bir da yabancı kanat falan muhabbetleri dönüyorsa bir şeyler yapıp arkadaki yerli alternatifleri artırın arkadaş. Stopere, beklere falan Türkler bulun alın gelin. Kadıköy derbisinde bile kafamız rahat ilk 11'e koyabileceğimiz yerli kaleci varsa (ben bilmiyorum) ona da razıyım. Okan'a bence o kadar güvenemeyiz. Eğer Belotti ve kanat işinin bonservis (ya da imza parası) kısmını ucuza çözebiliyorsak, parayı Mert Müldür'e harcamak bana yeniden mantıklı geliyor. PVA da zaten inişli çıkışlı, arada bir kulübede bekleyebilir gayet. İnanılmaz elimiz rahatlar. Kerem-Yunus'u arada dinlendirebilme lüksü ileride inanılmaz çok sayıda kombinasyonu kullanabilmemizi sağlar.

Geçen sene ilk 11 çıkaramıyorduk bu sene de biraz kim oynayacak kadro çok kaliteli oldu diyelim.

belotti geçen ay fenerden 7 ya da 8 istemişti. bunu da ciddi değil, kibarca reddetmek için yaptı diyordu da söyleyen kişiyi hatırlamıyorum.

italya'da da sıkça adımızdan söz edildi. bizim transferlerden sonra kendi işleri de rast gitmediyse bize bakması sürpriz olmaz.

konu belotti ise bu sene özeline de takılmamak gerek. bu işin geleceği de var. bu sezon çok az kullanılacak gomis ile omar'ın sözleşmeleri bittiğinde belotti yıllığına denk geliyor mesela.

belotti kimden akıl alsam gs hakkında dese, mancini var kapı gibi. güncel mt td'si bir de. çok büyük avantaj

Bak az önce referansları sayarken TD'leri unutmuştum. Mancini gibi baba referans olabilir mi ya. Müthiş vallaha. Fener'in eski TD'leri muhtemelen koşarak kaçın der...

il-gallo-belotti.gif
Aygır :asd:

kristiyano, istemiyoruz olum seni anlasana artık

Bu arada arenada mac 0-0 kayseriye karsi

Rahatlikla son 10 dakika

Mertens-sefer-belotti yapabilirsin

En son doya doya gerets vr ft hocalardan gormustuk 3lu forveti

Her defasimdada sampiyon olmustuk

Herkese iyi akşamlar...Valla şahsi fikrim Belotti çok fazla abartılıyor bence...iyi oyuncu okey ama öyle 6/7 milyon eurolar konuşulacak bir SUPERSTAR değil bana göre... Mesela berardi ona göre daha büyük oyuncu ama belotti gereksiz abartılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt