Seferovic varken Belotti seviyesinde benzer tip bir santrafora gitmeyiz sanıyorum, bence de sakatlık riski olan Seferovic'e benzer tip bir adam lazım, çünkü o tarz bir adamın varlığı çevresindekilerin oyununu rahatlatacak ama o oyuncu Belotti gibi 11'de bekleyecek biriyken, Mertens ve yerli durumundan dolayı oynamak zorunda gibi duran Yunus-Kerem varken iki santrafor ikisinden biri mecbur yedek kalacaktır. O zaman da mutsuzluklar başlar. Daha genç ama benzer niteliklerde gelişmeye müsait, yedek bekleyebilecek ve Seferovic önümüzdeki yıllarda kalsa bile yavaş yavaş formayı devralacak biri olsa daha mantıklı. Ha bizim onlara sunacağımız formda ve sağlıklı olan oynar, rekabet etmek sizin işiniz felsefesini kabul edip yedek kaldıklarında sorun etmeyeceklerse o zaman Belotti'nin de başımın üstünde yeri var. Nadiren beraber de oynayabilirler o ayrı ama A planı olmaz.
Tabi ciddi ciddi Belotti ve ayrıca bir da yabancı kanat falan muhabbetleri dönüyorsa bir şeyler yapıp arkadaki yerli alternatifleri artırın arkadaş. Stopere, beklere falan Türkler bulun alın gelin. Kadıköy derbisinde bile kafamız rahat ilk 11'e koyabileceğimiz yerli kaleci varsa (ben bilmiyorum) ona da razıyım. Okan'a bence o kadar güvenemeyiz. Eğer Belotti ve kanat işinin bonservis (ya da imza parası) kısmını ucuza çözebiliyorsak, parayı Mert Müldür'e harcamak bana yeniden mantıklı geliyor. PVA da zaten inişli çıkışlı, arada bir kulübede bekleyebilir gayet. İnanılmaz elimiz rahatlar. Kerem-Yunus'u arada dinlendirebilme lüksü ileride inanılmaz çok sayıda kombinasyonu kullanabilmemizi sağlar.