Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marcao bile böylesini yapmıyordu. pas isabetsiz olur veya kısa düşer anlarım da adam arkasına bakmadan geriye attı topu. hala inanamıyorum
Geçen sene Bjk maçında yapmıştı Marcao diye hatırlıyorum ama Larin atamamıştı. Maçı yanlış hatırlıyor olabilirim ama buna çok benzeyen bir hatası vardı Marcao'nun gecen sene.

6ee99b02-b512-4a4f-b41a-21ec14de0ec8

Almak uzere oldugumuz stoper Hanche Olsen’in hava toplarindaki istatistiklerini asagiya birakiyorum. Gecen sezon ki hava topu ortalamasi cok kotu.

- 2021-2022’de Gent formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 1.3 (37 mac)

- 2020-2021’de Gent formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 2.0 (31 mac)

- 2020’de Stabaek formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 2.2 (18 mac)

- 2019’da Stabaek formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 2.9 (29 mac)

- 2018’de Stabaek formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 1.9 (23 mac)

- 2017’de Stabaek formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 2.1 (28 mac)
Geçen sezon kötü olmasının sebebi üçlünün sağ stoperi olması olabilir.

Dün Dubois olsaydı hücum gücümüz de ciddi olarak artardı. Gerçekten bu tarz 10 kişi kapanan takımlara karşı bekler çok önemli hale geliyor. 2-3 kere savunma arkasına kaçırdı Anholt'u ama çok kötü yerlere kesti orada bakarak kesse özellikle bir tanesinde gol olma şansı çok yüksekti. Dünkü maç için pozisyon üretmede sıkıntı yaşadığımız doğru ama neredeyse rakipten dönen tüm topları toplayabildik. Okan hocanın hatalı değişikliklere ve kendi hatamız yüzünden kaybettik. Bence enseyi karartacak kötülükte bir futbol yoktu. Sadece Akbaba ön alanla bağlantıyı kuramıyor en büyük problem bu sonrada kanatlarımızın tercih hataları bunları gidermeye odaklanmalıyız.
Şöyle yorumlar okuyunca yalnız değilmişim diyorum ahbab. Herkes asmış kesmiş nerdeyse tekrar 11 transfer edecek. Dün kapanan ve kontra kovalayan takıma pozisyon vermedik, dediğin gibi dönen topların çoğu bizde kaldı. Ben takım adına umutluyum kabız oyun yoktu fakat fiziksel bir yorgunlıl vardı o da fazla yükleme yapıyorsak olabilir 3–4 haftaya iyi bir yakım izleyecez. Dubi olur başkası olur bizim için bek önemli, dün olsa net kazanırdık. Sadece defans yapan bir bek işimizi görmüyor.

Denayer olsenden iyi diyen olseni izlediyse bir anlatsinda bizde bilelim ben adamın son 2 maçını izledim
Çok net yorum yapmak zor fakat denayer herturlu risk satma şansı koskoca 0,emeklilik yeri arıyor yüksek maaş ile bu mu iyi transfer

Şöyle yorumlar okuyunca yalnız değilmişim diyorum ahbab. Herkes asmış kesmiş nerdeyse tekrar 11 transfer edecek. Dün kapanan ve kontra kovalayan takıma pozisyon vermedik, dediğin gibi dönen topların çoğu bizde kaldı. Ben takım adına umutluyum kabız oyun yoktu fakat fiziksel bir yorgunlıl vardı o da fazla yükleme yapıyorsak olabilir 3–4 haftaya iyi bir yakım izleyecez. Dubi olur başkası olur bizim için bek önemli, dün olsa net kazanırdık. Sadece defans yapan bir bek işimizi görmüyor.
fazla pozisyon vermememiz güzel ama hiç pozisyon da üretemedik. o problemi ne yapıp edip çözmek zorundayız

Evanderi alip gelmemiz lazim premier ligde 10 numara alsak burayi sallayip sallamayacagi belli degil pjanic gibi olabilir

hava topundan ziyade bence hızı çevikliği ve tekniği önemli, o özellikleri ne durumda acaba. rakip alanda oynamaya çalışan bir oyun tarzımız olduğu için o tarz stoperler lazım şuan
6-1 yendikleri Club Brugge macini izledim de oyle hantal biri degil. 3’lunun saginda oynadi. Kesici bir stoper. Ayagi iyi ama geriden topla cikislarini goremedim. Biraz Nelsson gibi yani. Defans arkasina atilan toplardaki hizini gorebilmek icin daha fazla macini izlemek lazim.

bizim toparlanıp çok iyi bi takım olma ihtimalimiz var.ama fikstür kazık,takdir edersinizki.dubois iyileşmedi,seferovic fiziksel olarak hazır değil.mertens hazır değil.oliviera ligin ve hakemlerin ne oldugunu daha yeni kavrıyo.okan buruk doğru şeyler söylese de takımı yanlış dizilişlerle ve oyun planı olmadan oynatıp değişikliklerde çok bocalıyo.

hal böyleyken maç çözecek kreatif adam eksikiği net sekilde belli oldu.her şerde hayır var evet ama eksiklerini tamamlarsan ve ders cıkarırsan var.mertensi aldık.bokunu cıkarmayalım tecrübeli ve yıldız oyuncunun,yunus ve kerem yeter dersen bi halt olmaz bizden.

6ee99b02-b512-4a4f-b41a-21ec14de0ec8

Almak uzere oldugumuz stoper Hanche Olsen’in hava toplarindaki istatistiklerini asagiya birakiyorum. Gecen sezon ki hava topu ortalamasi cok kotu.

- 2021-2022’de Gent formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 1.3 (37 mac)

- 2020-2021’de Gent formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 2.0 (31 mac)

- 2020’de Stabaek formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 2.2 (18 mac)

- 2019’da Stabaek formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 2.9 (29 mac)

- 2018’de Stabaek formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 1.9 (23 mac)

- 2017’de Stabaek formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 2.1 (28 mac)
Bu istatistik neye göre kötü? Bilmediğimden soruyorum. Aynı ligdeki defans oyuncularının ortalaması kaç mesela? Referans değer gerek istatistik okumak o için. Hava topu istatistiği yüzde olarak verilir çünkü normalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt