Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boateng bitik renktas3m civarina bitecegi konusuluyor reis. O paralara bence cok da kotu olmaz
Fonte icin soyledim ustatBoateng bitik renktas
Senin benim buradan yapacağı eleştirilerle mi ortaya takımın oyununa yön verecek! doğru çıkacak ? Ne kadar büyütüyorsunuz kendinizi ya , sen akıl verme asıl. Lütfen. Akşamdan beri bütün takımı kılıçtan geçirip boş yere yangın yapıyorsunuz çıkmışsın bir de akıl vermeyin diyorsun. Akıl kullanabilene lazım herkese vermemek lazım , doğru.-FUTBOL ARENA YASAK-
lütfen akıl vermeyin. erken, sabır, sakin olalım falan. önünde 7 haftanın 5'i deplasmanda ve son derece sert rakiplere karşı oynayacaksın. yaşanması gereken, yapılması gereken bütün eleştiriler yapılmalı. kimse susmamalı. ortaya bir doğru çıkacaksa bu eleştirilerden alınan derslerle çıkacak.
Kanat ve forvet transfer hedefi olumlu. Ins rotasyon icin dandik herifler alinmaz. 11e adam alinmali. 10 no yazmamislar. Sezona malolacak büyüklükte bir hata.
Gecen sezon ki hava topu kazanma yuzdesi 58%. Kiyaslamak icin Whoscored’da diger oyuncularin ortalamasina baktigimda oyuncularin maclarini eksik gosteriyor.Bu istatistik neye göre kötü? Bilmediğimden soruyorum. Aynı ligdeki defans oyuncularının ortalaması kaç mesela? Referans değer gerek istatistik okumak o için. Hava topu istatistiği yüzde olarak verilir çünkü normalde.
Vargas alınmalı diyenler..
. İstedigi kadar prof olsun 35 yasinda gectigimiz haftaya kadar bosta olan bi adamin hazir olmamasi gayet normal, bunu takimin hocasi da demis 3-5 gunle duzelecek bir sey degil. Demek ki 15-20 dklik kondisyonu var ki gec aldik oyuna. O kadar kondisyoneri fizik performans antrenoru osu busu var onlar bilmiyo alamanci einstein musap biliyo dogrusunu.Kafadan sakat felanmisin? Mactan sonra öyle aciklamasi oldu mu?
![]()
Teknik Direktörümüz Okan Buruk'tan açıklamalar
Teknik Direktörümüz Okan Buruk, Spor Toto Süper Lig’de oynadığımız Giresunspor mücadelesinin ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.www.galatasaray.org
bunlar prof futbolcular senin gibi göbek büyütmüyorlar. Dedigini pazar pztesi demisti. Cuma direkt ilk 11 ya da en gec 45 sonra girirse sasirma
Playmaker 10 numara şartKanat + Forv.
Yok demem. +1.Playmaker 10 numara şart
Beni yanlislikla mi alintiladin?45 dakika iki uzun santraforla oynadık. Kazımcan'ın dışında bir tane düzgün orta açamadık. Caner olsa 2 gol attırırdı dün gece.
Birde gücsüz sag ayagi ilebir stoperin arkasına bakmadan rastgele pas atması nasıl bir akıl tutulmasıdır. inanılmaz