Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize önce penaltısız 17-18 gol atacak baba forvet lazım takım 2 senedir gol atamıyor.Ayaksız forvetler Türk futbolunun 1 numarasının kariyerini bitirdi belki de.

Bir oyuncuyu izlediyseniz istatistiğe bence bakılmaz.

İzlemediğim oyuncuda bakarım ben.

Bartra yumuşak ve kırılgan bir stoper ama ayağı çok iyi. Vitor toplar arkasını dersen ok de hızlı bile değil yani.

Bonservise herkes 5 diyor dış basında, içerde ise 1.25 oldu, Betis ucuza adam bırakmaz 1.25 açıklasalar dahi inanmam. Maaşı da 2 vardır.
Maasi icin neredeyse 4m brut kazanacak demis

Mertens alinmayip evander alinsaydi bu sefer de bu takimin en buyuk eksigi mertens geyikleri donecekti y. ihtimalle. O yuzden gecelim bu isleri
Bu geyik degıl hem 6 hem 10 lazımdı biz torreira ile orayı kapadık sımdı araya toplar atan 10 lazım.

Daha sonra ıse alternatif kanat ve santrafor lazım

Nelsson için bonuslarla birlikte Sevilla 18 önermiş diyenler var bence bu fiyata gönderilmesi lazım. Oyuncunun gitme isteğini düşündüğümüzde ve çıkış bedeli de 25 Milyonken bu teklif gayet kabul edilebilir bence. Nelsson'dan gelecek para ile 4 tane önemli transfer yapma şansımız olabilir.
Çıkış bedeli 25 milyonken bonuslu 18 nasıl kabul edilebilir oluyor ? Aradaki fark 7 milyon euro , ayrıca bonuslu falan anlaşma yapmak risk , olur olmaz belirsiz.

5 yıldır dilimizde tüy bitti Nwakayeme gibi çalım atabilen ama en az Onyekuru kadar hızlı bir kanat alınsın diye. Yok yok yok.

Kerem'in de satılabilmesini çok istedim ama talip bile çıkmadı bildiğim kadarıyla. Umarım daha fazla düşmez performansı.

Yine söylüyorum bizim pozisyon olarak kanat/forvet ve 10 no ihtiyacımız var ama o 10 numara kesinlikle Evander değil.

Çıkış bedeli 25 milyonken bonuslu 18 nasıl kabul edilebilir oluyor ? Aradaki fark 7 milyon euro , ayrıca bonuslu falan anlaşma yapmak risk , olur olmaz belirsiz.
Oyuncunun motivasyon olarak düşme ihtimali var bunu hesaplamak lazım. Demek istediğim kazanabileceğimiz en yüksek ücret 25'ken 18 kazanmak çokta kötü değil. Nelsson Dünya kupasında parlasa bile kazanılabilecek maks bonservis 25 olacak yani. Nelsson iyi oyuncu bu arada kalsın isterim ama şartları gözetmek gerekiyor.

bize acil sol defansif solbek ve denayer lazım. Morutan 2 asist yapmış, Onyekuru, Belhanda golünü atmış, Gs yeni aldığı adamın bireysel hatasıyla yenilmiş.. Kim yazdı bu senaryoyu ab.

5 yıldır dilimizde tüy bitti Nwakayeme gibi çalım atabilen ama en az Onyekuru kadar hızlı bir kanat alınsın diye. Yok yok yok.

Kerem'in de satılabilmesini çok istedim ama talip bile çıkmadı bildiğim kadarıyla. Umarım daha fazla düşmez performansı.

Yine söylüyorum bizim pozisyon olarak kanat/forvet ve 10 no ihtiyacımız var ama o 10 numara kesinlikle Evander değil.
Adama traore alınabilir durumda renkdaş dilimde tüy bitti.

Üstat bahsettiğin tarzda adamların en az ederi 10 m eurodur, ikisini de yapanı bulamazsın.

Onyekuru da bizde olsa kaybolurdu şu anki yapıda, kendisini bizde başlarda eleştirildiği dönem çok savunmuşumdur ama stil olarak çok tek yönlü bir adam. Düzenli olarak oynaması sakıncalı, ha sonradan girsin diye de o maliyetlere girilmezdi.

4-5 istiyordu Oly.

Oyun kilitlendiğinde,rakibi acamadiginda ara paslariyla rakibi felc edecek biri sart.yabanci ve yerli bu tarz 2 herif şart.son 15 dk hamzayi alyosan,barani da alirsin öne atip.baran aksaka macin kilidini çözecek bi herif.yaş olmus 19.sans bulmali

Nelsson için bonuslarla birlikte Sevilla 18 önermiş diyenler var bence bu fiyata gönderilmesi lazım. Oyuncunun gitme isteğini düşündüğümüzde ve çıkış bedeli de 25 Milyonken bu teklif gayet kabul edilebilir bence. Nelsson'dan gelecek para ile 4 tane önemli transfer yapma şansımız olabilir.
No. Kemiksiz versin o parayi ozaman dusunuruz. Bonus işi yaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt