Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca nezdinde değil daha ligin başında kimse eleştirilmemesi lazım 2 maçta adam mı eleştirilir. Gelelim Okan hoca potansiyeline veya başarılarına. Okan hoca başakşehirden hazır bir takımın başına geldi zaten öncesi 2 sezon 2. Olmuş bir takımdı yanlış hatırlamıyorsam bir kere de şampiyonluğu kıl payı kaçırmış bir takıma geldi.
Okan hoca 2.sezonunda yine yanlış hatırlamıyorsam küme düşmeye oynarken kovuldu yada istifa etti sonra gelen Emre Belözoğlu oldu sanırım takım düzeldi.
Benim şahsi fikrim Okan hoca desteklenmeli belli bir süre verilmeli en az 1 tam yıl. Ama taraftar olarak bakarsam yıldızlar ile dolu takım yapıyorsan bu Okan hoca olmamalı kim olur orasını bilmiyorum. Çünkü bu oyuncular elit liglerde yıllarca oynamış oyuncular teknik taktik olarak hangi kademede olduğunu bilmediğim biriyle yola çıkmazdım şahsen sen ne düşünüyorsun bu konuda ?
Ben Okana hocaya guveniyorum.

Bartra nın gelişine Hamsik de çok sevinmiş
3EFDC6BC-C0AC-4980-A369-751061E7D9F0.webp

Bizim takımın en büyük sorunu birlikte oynamamaları. Takım uyumu da haliyle yok..

Toreria..Oliviera.. mertens ..seferoviç buranın katar ligi olmadığını anlayana kadar da gerçek potansiyellerini göremeyeceğiz..

Hele oliviera o kadar belli ediyor ki ligimizi küçümsediğini..

Bizim ileriye shorlöth veya belotti gerek ..iki kanatta da oynayabilen kafası çalışan bi kanat takviyesiyle de şampiyon oluruz

Belotti şerefsizi roma isi ne oldu?yarin pazartesi.gorecegiz o paraya tav olup olmadığını

emrenin ayağna basılıyor demi orda
Aynısı fenere bjk ye olduğunda yöneticileri ortalığı yangın yerine çeviriyo. Bizde ses seda yok o yüzden yapabiliyolar bunu. Her maç hakemlere soyleneceksin. Her maç üzerlerinde baskı olusturcaksin. Galatasaray in gücünü hissettirceksin yoksa yaparlar böyle. Ağlamayana meme yok

Aynısı fenere bjk ye olduğunda yöneticileri ortalığı yangın yerine çeviriyo. Bizde ses seda yok o yüzden yapabiliyolar bunu. Her maç hakemlere soyleneceksin. Her maç üzerlerinde baskı olusturcaksin. Galatasaray in gücünü hissettirceksin yoksa yaparlar böyle. Ağlamayana meme yok
biz ağlasakta emzik yok bize,gecelim bu işleri

biz ağlasakta emzik yok bize,gecelim bu işleri
Valla adam megafon tutuyo biseyler yapıyo diğeri her maç elinde tabletle pozisyon kovalardi gayette ise yarıyor. Bak fenere bjkye en ufak hata yok. Bizim maçlarda hakemler sarı elinde geziyor. Biz aglasaktan ziyade taraftar ne işe yarar. Sen gazı ver sal taraftari üzerlerine bak bakalım neler oluyor. Sal derken gidipte kimseye saldırısın demiyorum. Ama tepki gösterirsen düzelir. Tepkinin şeklini ben bilmiyorum ama yol bulunur elbet.

Takımınıza sahip çıkın, bu günlük hezeyanlarla hoca da oyuncu da yönetim de gelmek istemez. Bu yönetim başarılı olamazsa sonunuz max Eşref olur o da taraftarı umursamaz.

Bu kadar tüketim meraklısı olmayın yarın o tüketecek şeyi de bulamayacaksınız.

Şu kurulan kadrodan başarı gelmezse çok büyük sıkıntılar yaşanır o yüzden destekleyin, sizin göreviniz desteklemek. Takım iyi futbol oynasın diye taraftarsanız burası Türkiye, burada bu sebeple takım tutulmaz. Dönemsel yükselişler dışında istikrarlı iyi oyun oynayan bir takım olmadı.

TS mi iyi oynuyor mesela ya da öncesinde TJK, Başak ya da biz mi çok iyidik, hayır.

Bence buradaki kırılımı kaybetmişsiniz, taraftarsanız destekleyeceksiniz, seyirciyseniz bu kadar takip etmenize zaten gerek yok, seyir zevki verecek bir ton takım var dünyada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt