Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç hoş söylemler değil Sergen altyapıyi takip ederek ,Fatih Hoca severek olunmuyor sadece Galatasarayli ,senin taraftarlığıni sorgulamiyorum asla biliyorum çok iyi bir Galatasaraylisin ama twitterdaki Terim trollculeri gibi hocanın ilk mağlubiyetinde geçmişi eşelemek ,Ekim ayında gidebilirler falan yakışmıyor yani sonrada bizim için en iyi hoca Fatih Hoca,aman canım hocam fırsat kollamayin Okan Hocaya destek olun,Rıza gibi Şifo gibi maç mi satsaydi?

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben okanın gelmesini istemedim.hazırlık maclarından bu yana zerre ümidim yok,kendisinden.zaten bende översem olmaz.okan buyursun kapagı taksın bana.

Söyledi ya adamlar kanat, forvet, stoper

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim benim gidecekler nelsonn satıp yine abdül yanına adam alcaklar boey ve anholt yinw devam gidecekler 1 tane kanat alacaklar yunus bence kaldıramaz bütün ligi ee kerem zaten düşün geçen sezonun yıldızı kerem ee onun yerine mi oynayacak bu adam yunusun yerine mi onu demek istiyorum eleştiri değildi ama şey daha çok yapılması gereken ben ilk gün gibi okan hocanın çok başarılı olacağı yönündeyim çünkü bende olsam aynı değişiklikleri yapardık gomis hariç daha geç sokardım yani takımın bek ve kanat sorunu daha acillll saygılar

Hocadan zerre hazetmedigin Okan diyisinden belli zaten ama ilk kötü günde böyle olan bir zahmet iyi günde de aynı yerinde kalsın kapak takti demekle olmuyor her şey

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
geçmişi deşersek abimden ötürü ne büyük hayranı oldugumu,sonra bjkye transfer oldugunda çıkartmalarını dolaptan bizzat 7 yasındaki bi cocuk olarak yırttıgımı söylemeye kadar gider iş.evde gazte almaya beni gönderiyolardı ufaklıgımdan beri.bi şekilde emreden de ,okandan da haberi oluyo insanın.teknoloji ilerledikçe.ben nostaljik bi insanım.bana dunyanın en iyisi kim desen maradona derim.videolarını,belgesellerini,hayat hikayesini izlediğimden ve etkilendiğimden.

okanın hataları ankaragucu macından itibaren baslıyo.inşallah toparlar kendini.benim okana destek olmamam bişey kaybettirmez.ben 1 tane taraftarım,milyonlarca Galatasaraylı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt