Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.693
- 9.055
- 2.538
S.Moskova maçında Shamar yedekte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben okanın gelmesini istemedim.hazırlık maclarından bu yana zerre ümidim yok,kendisinden.zaten bende översem olmaz.okan buyursun kapagı taksın bana.Hiç hoş söylemler değil Sergen altyapıyi takip ederek ,Fatih Hoca severek olunmuyor sadece Galatasarayli ,senin taraftarlığıni sorgulamiyorum asla biliyorum çok iyi bir Galatasaraylisin ama twitterdaki Terim trollculeri gibi hocanın ilk mağlubiyetinde geçmişi eşelemek ,Ekim ayında gidebilirler falan yakışmıyor yani sonrada bizim için en iyi hoca Fatih Hoca,aman canım hocam fırsat kollamayin Okan Hocaya destek olun,Rıza gibi Şifo gibi maç mi satsaydi?
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
her masadasın reisS.Moskova maçında Shamar yedekte
Hamza orda sizinlemi ugrasacam diyip iki calim atip ceza sahasi disindan doksana caksaydi ahh ahhh...bizde hamza bir kaç kez geriye oynayınca homordunmalar oldu dün. bu seviyeye 250 sene sonra geliriz
Bu yine tartisilir disarda olsa kesinlikle faul calinir ama. Asil penalti birincisi emrenin ayagina basiyor orda.Emre'nin 2 pozisyonu varmis.
Bence rakibin hava topuna cikarken Emre'nin ustune ciktigi pozisyon penaltiydi ama oncesinde faulden dolayi VAR'dan donebilirdi
bize kanat lazım özellikle solskills videosuna baktım enteresan bir stili var
Kardeşim benim gidecekler nelsonn satıp yine abdül yanına adam alcaklar boey ve anholt yinw devam gidecekler 1 tane kanat alacaklar yunus bence kaldıramaz bütün ligi ee kerem zaten düşün geçen sezonun yıldızı kerem ee onun yerine mi oynayacak bu adam yunusun yerine mi onu demek istiyorum eleştiri değildi ama şey daha çok yapılması gereken ben ilk gün gibi okan hocanın çok başarılı olacağı yönündeyim çünkü bende olsam aynı değişiklikleri yapardık gomis hariç daha geç sokardım yani takımın bek ve kanat sorunu daha acillll saygılarSöyledi ya adamlar kanat, forvet, stoper
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O pozisyonu hic hatirlamiyorumBu yine tartisilir disarda olsa kesinlikle faul calinir ama. Asil penalti birincisi emrenin ayagina basiyor orda.
ulan geds10 üzümlü kekim
Hocadan zerre hazetmedigin Okan diyisinden belli zaten ama ilk kötü günde böyle olan bir zahmet iyi günde de aynı yerinde kalsın kapak takti demekle olmuyor her şeyben okanın gelmesini istemedim.hazırlık maclarından bu yana zerre ümidim yok,kendisinden.zaten bende översem olmaz.okan buyursun kapagı taksın bana.
ulan geds10 üzümlü kekim![]()
onu 2-0lık,3-0lık bi maçta da yapar.böyle zor bi maçtada yapar ilerde.hamza için erken henuzHamza orda sizinlemi ugrasacam diyip iki calim atip ceza sahasi disindan doksana caksaydi ahh ahhh...
Diyelim ki sadece 2 transfer hakkımız kaldı,biri u21 yani +3 e uymak zorunda.Hangi mevkiler olmalı ve u21 olanı hangi mevkiye daha rahat bulunur ? Nelsson gitmedi diyoruz bu aradaher masadasın reis
geçmişi deşersek abimden ötürü ne büyük hayranı oldugumu,sonra bjkye transfer oldugunda çıkartmalarını dolaptan bizzat 7 yasındaki bi cocuk olarak yırttıgımı söylemeye kadar gider iş.evde gazte almaya beni gönderiyolardı ufaklıgımdan beri.bi şekilde emreden de ,okandan da haberi oluyo insanın.teknoloji ilerledikçe.ben nostaljik bi insanım.bana dunyanın en iyisi kim desen maradona derim.videolarını,belgesellerini,hayat hikayesini izlediğimden ve etkilendiğimden.Hocadan zerre hazetmedigin Okan diyisinden belli zaten ama ilk kötü günde böyle olan bir zahmet iyi günde de aynı yerinde kalsın kapak takti demekle olmuyor her şey
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi