Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.220
- 49.070
- 2.968
Transfer haberlerinde önüne 1 forvet almaya çalışıyorlar zaten. İyi değil sanırım.botheim pek iyi degildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer haberlerinde önüne 1 forvet almaya çalışıyorlar zaten. İyi değil sanırım.botheim pek iyi degildi
Kerem daha büyük bi sıkıntı takım için reis.Abdülkerim maçın genelinde iyi oynadı ama hatasından dolayı gol yedik kendine çeki düzen verirse hatalarından ders alırsa Lig'de sırıtmaz iyi de oynar..Kazımcan’ı 11’e monte edip stopere yabancı yerleştirmekten başka bir seçenek gözükmüyor şu an için maalesef
Lequipe Lille ve Sochaux'un anlaştığını yazdı.Hjalmar Ekdal, bir ofansif orta saha ve Alan Virginius’u alip onumuze bakalim
kazımcanın iyi bir tane özelliğini söyleyebilir misinMert Muldur'u alabiliyorsak almaliyiz. Kazimcan'da ilk kontrol ozelligi zayif.
Ya ilk kontrolu kotu olan oyuncunun diger ozelliklerini saymaya gerek yok. Hizi fena degil, vucudu futbola cok uygun. O kadar sanirim.kazımcanın iyi bir tane özelliğini söyleyebilir misin
Bu giresun da herkese yenilir bizden puanlari götürür. FT bile bunlarin macindan sonra yollandi. Tuhaf bi durum.
Türk olmasıkazımcanın iyi bir tane özelliğini söyleyebilir misin

kafayi yemisler
Bana uyar adminim. Ortam cok toksik.Böyle giderse nöbeti kapatıcam, transferlerin çoğu bitti zaten, böyle toksik bir ortamda günden güne twittera dönen bir konuyla boşa uğraşıyoruz.
O nasıl bi kural ?21 yas alti yabanci kuralini da degerlendirmek lazim. Bir tek Trabzon genc bir Fasli oyuncu aldi.
tok olması iyidir hayri bey aç olsa duramayız vallahitoksik lafını kim getirdi türkçeye ya
Beni de yoruyor valla, en son pandemi senesi bu kadar rezil bir ortam vardı. Orada bile ikincilikle çıktık son saniyede.Bana uyar adminim. Ortam cok toksik.