Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok mu tıkırtı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben barısı keremden daha cok seviyorum.eskiden yunusu cok severdim şimdi hamza ve baran aksakayı cok seviyorum
Knk genç topçuları sevmeyi bıraksan mı lütfen?

Senin takiplediklerin iyi topçu olacağı varsa bile olamıyor. Kaç senedir dikkat ederim buna adamlar belini doğrultamıyor

Herkes Belotti de Belotti yazmış ama gerçekten eksiğimiz yabancı bir santrafor mudur, hiç yerli kuralını düşünüyor musunuz? Sneijder'den bu yana forvete top gelmiyor diye 7 senedir yazıyorum. Adam eksilten, ara pas atan, topu faul yapılmadan kolay kaybetmeyen bir on numara ihtiyacı olduğunun farkında değil misiniz? Morutzan alınırken buradan romen alınacaksa Stanciu alınmalı diye yırtındık.

Bu takımın Nelson gidecekse en az 4 transfere ihtiyacı var:

1) Yukarıda bahsettiğim yaratıcı hücumcu ortasaha yani modern 10 numara. Pereira.

2) Sol kanada top tutabilen pas yapabilen teknik bir kanat. Vargas.

3) Kerem'e mecbur kalmamak ve Vargas'ı monte ederken yerli kuralına takılmamak adına yerli bir forvet. Umut Bozok.

4) Nelson giderse diye kaliteli yabancı bir stoper. Kerem adminin önerdiği adam veya Denayer bile olabilir.

Şu transferleri yapın rakipler birkaç maç sonra ligi kapatın diyecekler. Yangın yapılacaksa mantıkla yapılmalı, Belotti neyi çözecek, amacımız transfer çalımı atmak mı, şampiyonluk mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt