- 3 Haziran 2015
- 56.831
- 65.988
- 4.143
Lukaku
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana gelen bilgide buydu. Hatta görüşmeye giden Simba’nın görüntüleri de geldi.Kedi simba Depay‘in yavru aslani Bobby yi ikna etmek için özel uçakla Barcelona ya uçtu.
Simba görüsmeleri bizzat kendisi yürütüyor.
![]()
![]()
Sami Blackram ne icat ettin yine haİÇERDEYİM
Geçen sana yazdım. Erden Timur akışı kestik, ufak bir şey kaldı demiş. Gerçi piyasada çok aktif olmayabiliriz şu an. 1 ay var daha, fırsat bekliyor olabiliriz.akışı kestiler haber çıkmaz artık kolay kolay
Ronaldo Türkiye'de 40 gol atar reis ne yaptın.Bu arada şu kadroya yemin ederim yarın bedavaya geliyorum dese CR7'yi istemem. Bize beni beslesinler diye bekleyen bir ceza sahası topçusu değil; Mertens-Yunus-Kerem üçlüsüyle beraber organizasyon yapacak, onları oynatacak ve besleyecek santrafor lazım. O rolde de Seferovic veya Belotti vs oynar. İkisi de CR7'den daha verimli olur. CR7 10 gol fazla atsın hadi ama saydığım üçlünün 15 gol az atmasına neden olur. Baskı, pres falan da yapamayız ayrıca.
Senden arakladım ztn reis affetGeçen sana yazdım. Erden Timur akışı kestik, ufak bir şey kaldı demiş. Gerçi piyasada çok aktif olmayabiliriz şu an. 1 ay var daha, fırsat bekliyor olabiliriz.
Ronaldo, her alanda gol rekoru kırmak istiyor, en çok gol atanı tüm zamanların en iyi oyuncusu zannettiği için, CLde olmayan takıma parayla bile gitmezBu arada şu kadroya yemin ederim yarın bedavaya geliyorum dese CR7'yi istemem. Bize beni beslesinler diye bekleyen bir ceza sahası topçusu değil; Mertens-Yunus-Kerem üçlüsüyle beraber organizasyon yapacak, onları oynatacak ve besleyecek santrafor lazım. O rolde de Seferovic veya Belotti vs oynar. İkisi de CR7'den daha verimli olur. CR7 10 gol fazla atsın hadi ama saydığım üçlünün 15 gol az atmasına neden olur. Baskı, pres falan da yapamayız ayrıca.